Hrystja_

Мега потужна сироватка з вітаміном С

Сироватки з вітаміном С в моєму догляді є завжди. Тож купляю їх частіше за інші. Я б навіть сказала, дуже часто.

З настанням холодів концентрацію вітаміну С збільшую. Було таке, що мала й 20 %. Але суть в тому, що всі вони липкі і дуже жовтять шкіру, а ще сильно скатуються.

Тож мені було дуже цікаво спробувати сироватку саме в такому стані. Тим більше, що перед тим прочитала всі переваги порошкоподібної над рідкою.

Основною перевагою сироватки в такому стані є те, що вона готується прямо перед нанесенням, тож має більше корисних речовин і максимальну дію.

Сироватка Jole має дуже багатий склад. Вона збагачена комплексом амінокислот: серином, гліцином, глутаміновою кислотою, аланіном, лізином, аргініном, треоніном, проліном. Теж є алое вера.

Приготувати її досить легко і безпроблемно.

Я витругую на долоню трішки порошку, і даю декілька крапель зволожуючого тоніку. Можна давати навіть воду.

Спочатку видно грудочки. Мене вони не бентежать, я наношу на лице прямо в такому стані ( так, до речі, теж пише в інструкції).

І справді, всі грудочки повністю розсмоктуються і їх взагалі не видно.

Проходить 2 хвилини, шкіра починає світитися і сяяти. Тут ефект від сироватки дуже швидкий, його видно зразу. Шкіра стає оксамитова, гладенька. Не липка і не жовта. Все, як я завжди хочу.

Ця сироватка мені дуже сподобалась. Вона дає практично зразу видимий ефект. Звісно, він тут накопичувальний, і з кожним новим днем буде ще кращим. Але першу дію ви побачите практично одразу.

А ще сироватка в такому форматі значно економніша, ніж рідка. Тому й вистачить на довше.