PILIRINA 💛💙

JOKO BLEND: кератиновий догляд для левиць із пористою гривою

Як захистити та відновити фарбоване волосся? Після фарбування волосся піддається сильному стресовому впливу, воно вимагає особливої уваги та зміни доглядових домашніх засобів, бо волосяний стрижень випалюється за допомогою кислотних компонентів. Руйнується структура, волосок стає сухим і ламким внаслідок того, що лусочки кутикули піднімаються. Нанесення аміачних фарб – повторний стрес для локонів, через які волосся втрачає гладкість і природний блиск. А у нас це по колу, правда, дівчатка?

Познайомлю вас із серією своїх домашніх улюбленців від JOKO BLEND, які за півроку використання на постійній основі привели мою гриву у божественний вигляд. Завдяки чому? Розкажу детально і порівняю у кінці з однією професійною серією, якого користувалася кілька років підряд.

Його основним призначенням є: відновлення, захист кольору та очищення. Формула з гліцерином дбайливо доглядає не тільки за волоссям, а й шкірою голови, бо не містить sls та парабенів. До неї входить кератин, який діє як справжній реставратор, зміцнюючи пошкоджену структуру по всій довжині. Завдяки цьому волосся стає не тільки міцним, але і набуває надійного захисту від негативного впливу навколишнього середовища, адже кератин допомагає сам по собі зміцнює структуру та заповнює порожнечі у місцях ушкодження. Амінокислоти шовку, які у Joko працюють краще на моєму пористому волоссі, ніж люксові бренди, запобігають ламкості. Color Vitality робить пасма еластичними.

Волосся стало гнучкішим і не так січеться, це відмітила навіть мій майстер. А головне - він дійсно допомагає зберегти яскравий та насичений колір після фарбування протягом тривалого часу, зменшуючи вимивання пігментів. Я стала фарбувати волосся раз у три-чотири місяці, коли почала ним користуватися на постійній основі. Звісно, підтоновую шампунями та масками, але мій рідний жовтий пігмент не так видно, як після звичайних шампуньок.

Активні інгредієнти: aha-кислоти, алантоїн, бетаїн, кератин, молочна кислота, пантенол, шовк.

Його формула добре насичена кератином і допомагає зміцнювати пошкоджену структуру по всій довжині, запобігаючи вимиванню пігменту. Бальзам огортає кожне волосинку, створюючи захисну оболонку від негативного впливу навколишнього середовища. Амінокислота шовку, проникаючи глибоко у волосяну структуру, зволожують її зсередини та роблять еластичною, позбавляючи проблеми ламкості. Кератин глибоко відновлює та зміцнює волосся по всій довжині, а олія виноградних кісточок усуває ламкість, сухість кінчиків,

розгладжує локони, полегшує їх укладання та розчісування. Після бальзаму пасма шовковисто м'які та сяючі. Користуючись цією серією помітила, що вона дійсно запобігає знебарвленню та тьмяності волосся.

Чергую бальзам з масочкою. А ще він має приємний аромат ірисок та сгущеного молока. Неперевершено.

Активні інгредієнти: aha-кислоти, арганова олія, кератин, молочна кислота.

Про цю героіню моєї полички пишу не вперше. Вона у мене теж на постійній основі вже більш, ніж півроку. Знали б стільки разів її купувала на знижках. Це одна з кращих масок, яка підійшла моєму пористому волоссю і після неї я можу іноді навіть не сушити їх феном, бо локони не обтяжені і виток стає природнім.

Поєднання кератину та амінокислот шовку у складі забезпечує інтенсивне зволоження та відновлення структури волосся, роблячи кожен локон м'яким та шовковистим. Ефект від маски дійсно продовжує життя фарбування, роблячи волосся живішим і еластичнішим. Волосся після використання гнучке, особливо коли прогріти маску феном. Намагалася перейти на масочку Envie Luxury SOS Express, якою зі мною поділилася подруга-перукар - особливої різниці за відчуттями не побачила у дії. А от ціна там ого-го. Тому постійно дублюю Protect Hair Mask. Так що рекомендую її тим, у кого фарбоване порошком, пористе, вʼюнке волосся - вона не забʼє вам його непотрібними силіконами.

Активні інгредієнти: aha-кислоти, арганова олія, кератин, молочна кислота.

Давно хотіла показати вам всю основну серію догляду за своїм пористим, фарбованим, жорстим волоссям, яка на постійній основі стоїть на моїй поличці. Зізнаюся, роками мучила своє волосся, скуповуючи професійні засоби - волосся ставало сухішим, ламкішим, тьмяним, вимагало постійного фарбування, оскільки маю рідний жовтий пігмент.

Зараз я нарешті вже як півроку відчепилася від свого волосся, купую весь час майже одну і ту ж серію JOKO BLEND, не бачу ніякої різниці з серією від Matrix Color, яку я колись обожнювала і купувала у величезних обʼємах на постійній основі. Тільки, як виявилося, у Joko немає сульфатів, тому волосся стало краще виглядати з часом☝️І ціна ж суттєво відрізняється.

Так що моя щира рекомендація придивитися до цих продуктів власницям фарбованого волосся! 🫶