Anna_feerie

Мої парфумерні бажанки #MyWishlistOnMakeup

Приєднуюсь до чудового челенджу і ділюсь з вами частиною своїх бажанок (бо насправді їх дууууже багато, але я обрала найцікавіші для мене на даний момент😍).

1. Lattafa Nebras - розпробувала його у відливанті і зрозуміла, що дощова осінь та холодна зима просто не обійдуться без цієї гурманської смакоти♥️. Це про шоколад, про ваніль та трішки пряних ягід, дуже шлейфовий та огортаючий парфум, який шикарно розкривається у вітряну погоду. Ось тут писала детальний відгук: https://club.makeup.com.ua/post/38290/.

2. Lattafa Ana Abiedh Rouge - це арабська варіація в бік Баккари, але без медичних нот і з солодкою грушею. Ну як не хотіти?)))

3. Pani Walewska Ruby - випадково побачила цей флакон в парфогляді, зайшла подивитися піраміду, а там ягоди🥰 І ще багато користувачів відмічають схожість зі знятою Miss Dior Cherie. За таку ціну точно хочу спробувати).

4. Gian Marco Venturi Overed - цей аромат також зацікавив мене після огляду парфблогерки, ожина, смородина та схожість з Армані Сі говорять про те, що мені має сподобатись😍.

5. Long Island від FCP - пробничок я використала дуже швидко, адже це такий смачнющий мандариново-полуничний коктейль!) Для мене це аромат свята, позитив у флаконі з яким хочеться посміхатися та вдягати нарядний одяг.

Бонус: хочу познайомитись з Aqua Allegoria Orange Soleia, бо одна моя подружка фанатіє від неї)).

Ну, і трохи не про парфуми - давно поглядаю на б'юті подушку, завдяки своїй конструкції запобігає утворенню заломів після сну. Також має допомагати від головного болю та проблем з шиєю. Ну, і шовкова наволочка, як вишенька на торті🤩.

Сюди ще можна додати шовковий тюрбан для делікатної сушки волосся, маю кілька мікрофібрових, вони свою функцію виконують, але шовк це вже про такий розкішний догляд, що хочеться спробувати).

30 серпня, 2024
Anna_feerie
30 серпня, 2024