Anna_feerie

Ванільно-шоколадна спокуса з ароматом Lattafa Nebras

Ванільно-шоколадна спокуса з ароматом Lattafa Nebras
Ванільно-шоколадна спокуса з ароматом Lattafa Nebras

Останнім часом мене дуже цікавлять арабські парфуми, деякі я придбала в повнорозмірі (в кінці допису залишу посилання на мої відгуки на них), з деякими вирішили познайомитись у форматі відливанту, щоб точно впевнитись, що це мій аромат.

Сьогодні хочу поділитись враженнями про Lattafa Nebras - шикарний аромат, який входить в лінійку Pride - гордість бренду, найкращі та найдорожчі композиції.

Ванільно-шоколадна спокуса з ароматом Lattafa Nebras
Ванільно-шоколадна спокуса з ароматом Lattafa Nebras

Скажу одразу, що я закохалась в цей аромат і точно хочу повнорозмір 🤩. Судячи з нот та відгуків, це доволі якісний аналог на Eilish Billy Eilish (особисто я не знайома з композицією селебріті, тож розповідатиму саме про власні враження від творіння Lattafa).

Піраміда зазначена так:

Верхні ноти: червоні ягоди, мандарин

Ноти серця: ваніль, какао, троянда

База: амбра, мускус, боби тонка, цукор

Для мене це аромат солодкого десерту, як ванільне мусове тістечко, покрите молочним шоколадом, в середині якого є "родзинка" у вигляді ягідного конфі!

З першої секунди відчувається гурманська солодкість, ноти какао та багато ванілі. Аромат не звучить надто пересолодженим, він не заважкий, але такий обволікуючий, манкий та смачний, що я просто обожнюю відчувати його на собі🤩.

Коли я знаходжусь у приміщенні, то аромат більш стриманий та такий звабливий. Ніби, ось десерт, шоколад, - здавалося б, все просто. Але ні, є в ньому така гірчинка (можливо, це так грає цедра мандаринів), така міцна основа, що не дає парфуму перетворитись на інфантільний чи скучний, приваблює та змушує вслухатися в звучання знову і знову.

На вулиці, особливо у вітряну погоду, іноді я відчуваю таку солодку ваніль, ніби раптом опинилась в затишній кондитерській посеред тістечок та сіннабонів, і ось саме переді мною виставили деко з гарячими ванільними булочками. Коли я вперше відчула цей вайб, то почала шукати, звідки доноситься цей смачнющий шлейф (але оскільки ми з псинулею гуляли далеко від житлового сектора, то пекарні там бути не могло)).

Часом проявляється легка ягідність (ось тут можна було б і більше, адже я дуже люблю ягоди в парфумах). Тож ягідок мені замало (але це може бути моєю індивідуальною особливістю, адже маю холодну шкіру🙃). Особливо мені подобається носити Nebras у вітряну прохолодну погоду, тоді він, як тепла ковдра оточує мене своїм теплом і гурманською солодкістю😍.

Щодо стійкості - вона відмінна, 6-7 годин аромат тримається на тілі, волосся та одяг тримають його ще довше. Якщо матимите можливість протестувати Lattafa Nebras - дуже рекомендую це зробити, адже це неповторна композиція, яка сподобається багатьом!

Відгуки на інші мої арабські парфуми:

Lattafa Yara: https://club.makeup.com.ua/post/36826/

Asdaaf Ameerat Al Arab: https://club.makeup.com.ua/post/37339/

Lattafa Mayar: https://club.makeup.com.ua/post/34467/

Al Rehab Tooty Musk: https://club.makeup.com.ua/post/31147/

Abdul Wodud Perfumes Black Label: https://club.makeup.com.ua/post/32071/