Anna_feerie

Арабська принцеса та її парфуми

Арабська принцеса та її парфуми
Арабська принцеса та її парфуми
Арабська принцеса та її парфуми

Арабська парфумерія зачаровує, вона розкривається по-різному на кожному, ба більше, навіть в різні сезони та з плином часу можна отримати абсолютно нове звучання! Саме так в мене сталося з цим ароматом - Asdaaf Ameerat Al Arab 😍.

Asdaaf - це дочірній бренд всім відомої Lattafa (про це свідчить навіть голограма на коробочці), ціновий діапазон парфумів цього бренду доволі демократичний, тож точно заслуговує на увагу.

Арабська принцеса та її парфуми
Арабська принцеса та її парфуми

Я придбала повнорозмір без попереднього затесту, перед покупкою, звісно, перечитала купу відгуків та подивилась відео парфблогерів, щоб впевнетись у своєму виборі). Більшість користувачів казали про те, що Принцеса - це про стиглу полуницю зі смородиною, але були й доволі нетипові враження, адже хтось казав, що йому пахне туберозою, як в L`interdit, хтось відчував лише жасмін, а дехто взагалі відніс цю парфумовану композицію до розряду ніші через незвичність звучання.

І найбільш мене здивувало те, що всі вони були праві, адже цей аромат, як справжній хамелеон!))

Та давайте почнемо з першого враження: флокована коробочка, шикарний флакон з такого ж червоного оксамиту, золота кришечка та металеві деталі, - арабський шик, як він є. Знаю, що не всі люблять дизайн східних парфумів, але особисто я від них у захваті (наскільки спокійно завжди ставилась до оформлення люксовий парфумів, настільки ж захоплююсь розкішшю арабських 🥰).

Піраміда дещо відрізняється на різних сайтах, проте на мій погляд якраз на Мейкапі вона найближча до правди:

Початкові ноти: полуниця, чорна смородина

Ноти серця: жасмін, троянда

База: ваніль, замша, мускус

Коли я вперше розпилила парфум на себе, то сказати, що я була здивована, то нічого не сказати. Адже замість ягідної бомби я відчула... суху туберозу, таку камерну, високомірну, ніби з Givenchy L`interdit прибрали всю вологу та соковитість, залишивши лише шершавість солюючої ноти.

Але ж ми пам'ятаємо, що арабські парфуми мають відстоюватись більше за інші, тому я поставила свій флакон у шафу. Та цікавість мене не полишала, тож через пару днів я спробувала ще раз протестувати. Це все ще була не полуниця, але те, що я відчула, мене підкорило - це був аромат театру! Уявіть собі важкі оксамитові штори, золотаве оформлення та припиленість куліс... Атмосферу урочистості, таємничості та дорогого вбрання на вишуканих леді. Це був максимально не мій напрям і при цьому він полонив моє серце, адже нічого подібного в моїй парфумованій колекції раніше не було!

Це театральне звучання зовсім не пасувало до мого спортивного стилю, проте мені було байдуже - я носила Ameerat Al Arab, незважаючи на світшот та куртку, подумки уявляючи себе у вечірній сукні та гостроносих підборах.

Але далі трапилась магія. А точніше, волога та вітряна весна, коли одного ранку, гуляючи з собанем, я раптом відчула смачнющий полуничний шлейф і озирнулась в пошуках його джерела. І потім зрозуміла, що це від мене!)))

Соковита полуниця, оповита гіркою ваніллю та жасміном з'явилась без попередження (проте я ж її чекала з самого початку, тому була їй дуже рада). І досі аромат дивує мене кожного разу: іноді це дуже яскравий жасмін, з натяком на ягідність та ванільність, іноді полуниця домінує, кружляє серпанком навколо мене і створює такий літній та безтурботний настрій.

Що я можу сказати точно: це не компот, це взагалі не схоже ні на що інше. Це справді аромат принцеси: багатий, розкішний та привабливий🥰.

Єдиний нюанс, що мене бентежить, це стійкість: поки що Ameerat Al Arab тримається на тілі не більше 2х годин (на одязі відчуваю його ще кілька днів). Знаю, що стійкість у арабів також приходить з витримкою, тому тримаюсь і чекаю літа)). Бо дуже все хочеться відчувати цей прекрасний аромат довше і ще яскравіше❤️.

Для парфзакоханих в арабську парфумерію залишу посилання на інші мої ароматні відгуки:

Lattafa Mayar: https://club.makeup.com.ua/post/34467/

Lattafa Yara: https://club.makeup.com.ua/post/36826/

Al Rehab Tooty Musk: https://club.makeup.com.ua/post/31147/

Abdul Wodud Perfumes Black Label: https://club.makeup.com.ua/post/32071/