Арабська принцеса та її парфуми
А ви знаєте, який аромат пасує східній принцесі?)
Арабська парфумерія зачаровує, вона розкривається по-різному на кожному, ба більше, навіть в різні сезони та з плином часу можна отримати абсолютно нове звучання! Саме так в мене сталося з цим ароматом - Asdaaf Ameerat Al Arab 😍.
Asdaaf - це дочірній бренд всім відомої Lattafa (про це свідчить навіть голограма на коробочці), ціновий діапазон парфумів цього бренду доволі демократичний, тож точно заслуговує на увагу.
Я придбала повнорозмір без попереднього затесту, перед покупкою, звісно, перечитала купу відгуків та подивилась відео парфбло герів, щоб впевнетись у своєму виборі). Більшість користувачів казали про те, що Принцеса - це про стиглу полуницю зі смородиною, але були й доволі нетипові враження, адже хтось казав, що йому пахне туберозою, як в L`interdit, хтось відчував лише жасмін, а дехто взагалі відніс цю парфумовану композицію до розряду ніші через незвичність звучання.
І найбільш мене здивувало те, що всі вони були праві, адже цей аромат, як справжній хамелеон!))
Та давайте почнемо з першого враження: флокована коробочка, шикарний флакон з такого ж червоного оксамиту, золота кришечка та металеві деталі, - арабський шик, як він є. Знаю, що не всі люблять дизайн східних парфумів, але особисто я від них у захваті (наскільки спокійно завжди ставилась до оформлення люксовий парфумів, настільки ж захоплююсь розкішшю арабських 🥰).
Піраміда дещо відрізняється на різних сайтах, проте на мій погляд якраз на Мейкапі вона найближча до правди:
Початкові ноти: полуниця, чорна смородина
Ноти серця: жасмін, троянда
База: ваніль, замша, мускус
Коли я вперше розпилила парфум на себе, то сказати, що я була здивована, то нічого не сказати. Адже замість ягідної бомби я відчула... суху туберозу, таку камерну, високомірну, ніби з Givenchy L`interdit прибрали всю вологу та соковитість, залишивши лише шершавість солюючої ноти.
Але ж ми пам'ятаємо, що арабські парфуми мають відстоюватись більше за інші, тому я поставила свій флакон у шафу. Та цікавість мене не полишала, тож через пару днів я спробувала ще раз протестувати. Це все ще була не полуниця, але те, що я відчула, мене підкорило - це був аромат театру! Уявіть собі важкі оксамитові штори, золотаве оформлення та припиленість куліс... Атмосферу урочистості, таємничості та дорогого вбрання на вишуканих леді. Це був максимально не мій напрям і при цьому він полонив моє серце, адже нічого подібного в моїй парфумованій колекції раніше не було!
Це театральне звучання зовсім не пасувало до мого спортивного стилю, проте мені було байдуже - я носила Ameerat Al Arab, незважаючи на світшот та куртку, подумки уявляючи себе у вечірній сукні та гостроносих підборах.
Але далі трапилась магія. А точніше, волога та вітряна весна, коли одного ранку, гуляючи з собанем, я раптом відчула смачнющий полуничний шлейф і озирнулась в пошуках його джерела. І потім зрозуміла, що це від мене!)))
Соковита полуниця, оповита гіркою ваніллю та жасміном з'явилась без попередження (проте я ж ї ї чекала з самого початку, тому була їй дуже рада). І досі аромат дивує мене кожного разу: іноді це дуже яскравий жасмін, з натяком на ягідність та ванільність, іноді полуниця домінує, кружляє серпанком навколо мене і створює такий літній та безтурботний настрій.
Що я можу сказати точно: це не компот, це взагалі не схоже ні на що інше. Це справді аромат принцеси: багатий, розкішний та привабливий🥰.
Єдиний нюанс, що мене бентежить, це стійкість: поки що Ameerat Al Arab тримається на тілі не більше 2х годин (на одязі відчуваю його ще кілька днів). Знаю, що стійкість у арабів також приходить з витримкою, тому тримаюсь і чекаю літа)). Бо дуже все хочеться відчувати цей прекрасний аромат довше і ще яскравіше❤️.
Для парфзакоханих в арабську парфумерію залишу посилання на інші мої ароматні відгуки:
Lattafa Mayar: https://club.makeup.com.ua/post/34467/
Lattafa Yara: https://club.makeup.com.ua/post/36826/
Al Rehab Tooty Musk: https://club.makeup.com.ua/post/31147/
Abdul Wodud Perfumes Black Label: https://club.makeup.com.ua/post/32071/
Коментарі (0)