В ідновлююча сироватка для кінчиків волосся Piel Cosmetics Macadamia Restore Serum
Цілодобовий захист волосся 👌
Як би ми не берегли наше волосся, доглядали за ним, але зовнішні фактори беруть своє, наші кінчики слабшають, сушаться та обламуються. Їх можна відстригти, але це безкінечне коло постійно повторюється 😢.
Щоб це коло якомога надовше розтягнути, мені допомогла ця сироватка для кінчиків, бо я зараз в активному стані відрощування свого волосся.
Наразі я не активно користуюсь плойками чи завивками, але сушу волосся із брашем і часто перебуваю на сонечку. Але уже після літа замітила, як волосся підсушилось і почало ламатись.
Ця незмивна сироватка буде корисна для сухих та пошкоджених кінчиків, та поверне здоровий вигляд та природний блиск. Вона наповнить зсередини цінними компонентами волосинку, а зверху захистить від зовнішніх факторів.
Враження
Сироватка упакована в брендову мінімалістичну коробочку з усією вказаною інформаціює про продукт. І як люблю, матеріал матовий та надзвичайно приємно торкатись, типу soft-touch ☁️.
Пластиковий міцний флакон має компактну циліндричну форму, що зручно лежить в руці. Має аж цілих 50 ml, він є надзвичайно економним і, за свою ціну, бюджетним.
Засіб оснащений зручним дозатором-помпою, яка забезпечує точне дозування.
Продукт має олійну густу текстуру, типову для таких продуктів. Проте вона легко розподіляється по волоссі, не залишаючи жирного блиску чи склеювання.
Аромат спочатку різкий та трав'яний, але буквально кільки секунд опісля, я відчуваю ноти листя чорної смородини (я маю навіть схожі парфуми 🤍). Обожнюю цей аромат, і як він гарно розкривається на волоссі, такі гіркі композиції дуже пасують до волосся.
Я використовую приблизно 2-3 каплі, розтираю їх у долонях, та наношу на вологе волосся, це ідеальний баланс, щоб не переборщити, а саме надати потрібне зволоження.
Волосся опісля гладеньке, кінчики пригладжені, на плутаються. І що головне, не обтяжені!
Що по складу?
DIMETHICONOL,CYCLOPENTASILOXANE, PHENYL TRIMETHICONE, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL, LINUM USITATISSIMUM SEED OIL, BETA-CAROTENE, TOCOPHERYL ACETATE, CITRUS RETICULATA PEEL OIL, CANANGA ODORATA FLOWER OIL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, PARFUM, ВHT, LINALOOL, BENZYL BENZOATE, BENZYL ALCOHOL, GERANIOL, BENZYL SALICYLATE, CITRONELLOL, LIMONENE, CITRAL, BENZYL ALCOHOL.
Цей склад свідчить про те, що сироватка розроблена для інтенсивного догляду за волоссям, зосереджуючись на зволоженні, захисті та відновленні.
На початку присутні 3 силікони, які забезпечують миттєвий візуальний ефект гладкості та блиску, а також захищають від механічних пошкоджень та втрати вологи.
А за ними іде велика кількість олій, основними якими виступають олія аргани та макадамії. Вони відновлюють структуру волосся, роблять його більш еластичним, захищають від пошкоджень і зволожують.
Також присутній хімічний фільтр, який волосся від шкідливого впливу ультрафіолетових променів.
Висновки
Piel Cosmetics Hair Care Macadamia Restore Serum — це ідеальний вибір для тих, хто хоче повернути своєму волоссю здоровий вигляд та сяйво, або в планах відростити довге волосся без пошкоджень. В цьому мені ще допомагає сироватка для росту, також від Piel, тому чекайте огляд, буде десь за 8 тижнів.
Завдяки своїй потужній формулі, сироватка ефективно відновлює пошкоджені кінчики волосся, захищає їх від подальшого руйнування та забезпечує тривале зволоження. Незалежно від типу вашого волосся, цей засіб стане незамінним елементом вашого щоденного догляду.
Коментарі (0)