Alina_Demchenko

Крем який потребує правильного підходу : Garnier Vitamin C Eye Cream

Серія з вітаміном С від Garnier залишила після себе неоднозначні враження. Якщо якісь продукти потрапили до списку фаворитів, то деякі - явно ніколи не придбаю повторно. Крем під очі - викликав ще більше емоцій, тому що я досі не розумію, чи подобається він мені чи ні. Але про все поступово.

Крем знаходиться в м'якій продовговатій тубі. Сам розмір пакування, хоч і здається не компактним, але тримати і наносити засіб - доволі зручно. Доазтор тут з скошеним кінчиком, як у бальзамів для губ. І хоча я звикла до точкового, але саме в цьому засобі - це скоріш плюс чим мінус.

Текстура цього зассобу- кремоводібна, середньої щільності. Колір крему - жовто помаранчовий з легким золотистим шимером.Аромат - як у бабанової кожури, але дуже легкий, ледь помітний. Саме відтінок і наявність світовідбіваючих частинок і стали головною темою обговорювання. Навіщо виробник там зробим ? Мабуть для того, що б маскувати недоліки, як легка версія консилеру. Засіб позиціонується як денний крем, хоча з тим що в складі є вітамін С, виникало питання - а як же перекривати СПФ ? Чесно - так і не зрозуміла

Як що до нанесення ? Тут виявилось все куди більш просто. Цього засобу потрібна невелика кількість і хоча виробник показує що модна наносити на верхню повіку - я ніколи так не робила. Засіб гарно розподіляється по шкірі, легко розтушовується по шкірі. На моє диво - на мені він не окислився, хоча я дуже боялась що буду ходити з жовтими плямами під очима чи він буде віддавати рудим, наче не правильно вибраний тональний засіб.

В моєму випадку він не окислюється, не забивається нікуди і на диво не скочується. З декоративними засобами - товаришує . Він не сильно помітний на шкірі під очима, відчуття що це просто зволожуючий крем. Але легке сяйво трошки є.

Саме воно і робить візуально синяки - світлішими, а почервоніння - не такими помітними. Що до відчутів , то вони доволі приємні. Навіть під час свотчу,я помітила що шкіра на руці, наче трішечки охолонула. А це ідеально коли є набряки. Тож в цьому плані - він має гарний вплив.

До продукту в мене відношення досить нейтральне. Я люблю нейтральні доглядові продукти, такі які можна використовувати і ввечері, просто що б не плутатись і не параноїти : а чи був там якийсь декоративний/пігментуючий елемент чи СПФ, чи не викличе це прищі. (доречі алергічної реакції - не було, прищів - не було , але змиваю про всяк випадок міцелярним гелем)

Я рада що продукт мені підійшов, але я розумію чому багатьом - ні. Все ж таки хотілось би більш нейтральний продукт. Але саме я - більш менш задоволена і продовжую користуватися цим засобом.