Альгінатна маска для обличчя антивікова "Червоний виноград"
NanoCode Algo Masque 🍇
Альгінатна маска червоним виноградом 🍇 від українського 🇺🇦 бренду NanoCode Algo Masque попалася мені на очі випадково, оскільки я вже маю фаворитів серед альгінатних масок французьких та українських брендів, які постійно купую та багато розповідала про них у своїх дописах. Мені потрібно було добити замовлення до певної суми, я побачила цей не знайомий для мене український бренд, і з цікавості додала її до кошика 🛒
Вона призначена для інтенсивного догляду за шкірою обличчя, шиї та декольте. Вона ідеальна для жінок 🙋🏻♀️30+ років. Покликана значно поліпшити стан і зовнішній вигляд сухої та тьмяної шкіри.
Склад альгінатної маски збагачений витяжкою із червоного винограду, завдяки чому вона надає омолоджувальну дію. Він насичує шкіру вологою, підвищує її тонус і покращує колір, сприяє відновленню природного рН-балансу. Забезпечує захист від дії вільних радикалів, розгладжує нерівності. Маска усуває набряклість, зміцнює стінки судин і капілярів, підтягує контури обличчя, надає шкірі здорове сяйво.
Маска підходить мені за віком, у мене є трохи куперозу на крилах носа, ну і найголовніше-я люблю альгінатні маски🧏🏻♀️
Пакування: У мене пакетик 20g на одне використання, так само вона є у продажу в обсягах 180g та 700g у баночках
Зовнішній вигляд: Яскраво-рожевий порошок, який потрібно розводити з водою чи активатором для приготування маски
Аромат: Практично відсутній
Використання:
Під альгінатні маски, на очищене обличчя, я завжди наношу одну зі своїх сироваток. У спеціальну гумову миску ( в мене звичайна скляна) висипати 15-25 г порошку маски і додати 50-75 мл активувального лосьйону або води (співвідношення 1: 3) кімнатної температури (20-25 ° С) Я додавала 30мл активатору, в мене La Grace Activateur Lotion Hyaluron 💧 про нього тут https://club.makeup.com.ua/post/46367/ та 37мл води 💦
Знаю що деякі люблять ділити такі пакетики на 2 рази, я намагаюся так не робити, якщо бачу що на обличчя мені занадто багато, залишки завжди наношу на шию, не забуваємо що вона теж потребує догляду, і згодом видає наш вік ще більше обличчя 😉
Отриману суміш швидко перемішати до консистенції густої сметани. За допомогою шпателя швидко нанести отриману суміш на обличчя товстим шаром, в мене силиконовий шпатель від Cosmo Shop , у кого ще немає, раджу купити 💰, коштує копійки, але дуже зручний для нанесення альгінатних та інших масок 👍🏼
Замішувати маску та наносити потрібно швидко, протягом 2-4 хвилин маска застигає на обличчі. Щоб уникнути підсихання та подразнення шкіри по краях маски, необхідно її зволожити водою або лосьйоном. Я випробувала багато різних альгінатних масок, але ця на мою радість 🥳 і подив застигала найдовше. Не знаю, справа а активаторі, який я додавала або в самій масці, так пробувала її вперше. Я повністю нанесла маску на обличчя і на шию і в мене навіть залишився час розрівняти її як мені було потрібно, вона ще не почала схоплюватись до цього часу 👌🏼
Через 20-25хвилин маску необхідно зняти одним пластом починаючи з підборіддя. Маска була в мене нанесена досить щільним шаром, знялася взагалі без проблем і навіть не порвалася на переході від шиї до підборіддя, вона була дуже пластична. Залишки маски по краях прибрала вологим ватним спонжем, обличчя не вмивала.
Після маски рекомендується нанести на обличчя крем за типом шкіри. Для найкращого ефекту застосовувати альгінатні маски курсом 10-12 процедур 2-3 рази в тиждень.
Шкіра як і після інших альгінатних масок класна, зволожена, підтягнута, дрібні зморшки розгладжені, купероз від маски звичайно не зник, але судини на крилах носа не були червоними. Маленький прищик який був у мене на обличчі, підсох.
Я обов'язково спробую й інші альгінатні маски від цього бренду 🫶🏼
А ви знайомі з продукцією NanoCode?
Допис з усіма секретами приготування альгінатних масок https://club.makeup.com.ua/post/45184/
Коментарі (0)