Darina🦉

Genabelle PDRN Rejuvenating Mask

Нещодавно я познайомилась з брендом Genabelle, та розповідала про - Маску з глутатіоном для обличчя, яка дійсно працує - допис за посиланням https://club.makeup.com.ua/post/47484/

Сьогодні про -💮 Омолоджуючу маску для обличчя Genabelle PDRN Rejuvenating Mask.

💮Особливості та склад PDRN Rejuvenating Mask від Genabelle (від виробника):

- тканинна основа надійно фіксується на обличчі, не ковзаючи;

- повертає йому здоровий, відпочилий вигляд із бездоганним сяйвом;

- просочена доглядовою есенцією з натуральних компонентів;

- без речовин, що подразнюють шкіру; - оптимальна для регулярних контактів із усіма її типами;

- гіалуронова кислота дбає про оптимізацію гідробалансу; - перешкоджає трансепідермальній втраті води;

- активно бореться із ознаками дегідратації, віковими змінами; - транексамова кислота ефективно освітлює епідерміс;

- помітно вирівнює його відтінок, розгладжує рельєф; - підвищує щільність захисного бар’єру, ліпідної мантії;

- містить унікальний комплекс PDRN із протизапальними перевагами;

- добре тонізує, створюючи неймовірне відчуття прохолоди.

💮 У складі:

Water, Dipropylene Glycol, Butylene Glycolniacinamide, Diglycerin, Ammonium Polyacryloy|Dimethyl Taurate, Sodiumdna(4,000ppr). Hydrax Yacetophenone, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Adenosine, 1,2-Hexanediol, T-Butyl Alcohol, Disodium Edta, Sodium Hyaluronate, Glycerin, Paeonia Lactifiora E Xtract, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract, Camellia Japonica Flower Extract, Dipotassium Glycyrrhizate, Nymphaea Alba Flower Extract, Prunus Serrulata Flower Extract, Prunus Persica (Peach) Flower Extract, Rosa Damascena Flower Water,Hydrolyzed Sodium Dna, Hyaluronic Acid, Glycine, Serine, Glutamic Acid, Tripep Tide-1, Asparticacid, Leucine, Alanine, Lysine, Arginine, Tyrosine, Phenylalanine, Threonine, Proline, Valine, Isoleucine, Histidine, Methionine, Cysteine, Acetyl Hexapeptide-8.

Ніколи не бачила раніше, такого великого складу, саме в тканних масках, не знаю добре це чи погано, але те, що вона працює це факт!

💮Маска представлена у саше (доволі якісне та зручне пакування). В середині дуже багато есенції (ніби на рази три точно!). Об'єм 25 г

💮Сама есенція дуже приємної та легкої текстури (прозорого кольору), добре розподіляється, залишає після себе гарне природне сяйво. Аромату ніякого я не відчуваю.

💮Сама маска виготовлена з 100% бавовни, вона дуже приємна до шкіри, маючи наразі чутливу та роздратовану шкіру, вона ідеально підійшла. Матеріал дуже приємний. Лекало дуже зручне, комфортно прилягає, не сповзає, гарно тримається.

💮Що отримала?!

Ця маска, як і попередня, добре заспокоює шкіру, прям дуже виразний ефект!

Шкіра стає набагато світлішою

Має охолоджуючий ефект

Виразна тонізація

Шкіра глибоко зволожена, після цієї маски, я не наношу ніякого догляду, вона залишає дуже багато есенції

Здорову, сяйну без тьмяності шкіру!

Маски від Genabelle дійсно дієві і працюють з першого використання 👌🏼!