Тонік для обличчя "Ромашка" Sue
Моя улюблена квітка у догляді за обличчям 🌼 Розповім чому.
Якщо ви так само як і я обожнюєте етап тонізаціі, потребуєте легкого зволоження, заспокоєння, то зупиніться і пр очитайте мій відгук :) Впевнена, що він стане вам у нагоді. Бо цей тонік дійсно виконує перелічене
Цей тонік я взяла на пробу, тож маю мініатюру 60 мл. Також бренд представляє 200 мл.
Мені дуже подобається стильна баночка з темного скла.
Дозатор працює добре, розпилює дрібно і широко. Для обличчя і шиї вистачає 3-4 натиски.
Склад дуже простий і лаконічний - ЛИШЕ гідролат ромашки.
Вона має заспокійливі та протизапальні властивості, допомагає зменшити подразнення шкіри і забезпечує зволоження. Це натуральний інгредієнт, який часто використовується для догляду за чутливою шкірою.
Аромат звичайної ромашки, як сухих квітів з аптеки. Для мене доволі приємний, звичайний натуральний аромат.
Текстура водчикова, абсолютно безбарвна.
Звісно, тепер про мої враження
Мені подобається як тонік делікатно і доволі швидко заспокоює і зволожує шкіру., додаючи здорового сяйва. Так, жодних див він не зробить, але гарно працює у комплексі та доповнює довглядову рутину.
З ним мені ніколи не стягує шкіру. Також він не викликав висипань.
Мої почервоніння вгамовує доволі швидко. Також помітила незначне освітлення шкіри.
Тонік «Ромашка» - базова річ, особисто для мене обов’язкова у догляді, бо з тоніками моя шкіра почувається комфортніше))
Його я можу радити всім, а особливо власницям чутливої шкіри. Додаткове зволоження і заспокоєння гарантоване 😊
Коментарі (0)