Як цей бальзам пройшов температурні випробовування?
Сонце пече, річка тече, нам із бальзамом так гаряче ⛱️
Вітаю! Цей бальзам пройшов зі мною і морози в -10 і пекуче літо в +35, тому я точно готова зробити висновки по ньому.
Я не купляла це бальзам напряму - він став частинкою боксу від Mermade. До цього у мене уже був банановий, то я розуміла чого очікувати, але результати перевершили мої сподівання.
Так як балзам був частиною боксу, то окремого пакування не було, зазвичай він продається в картонній коробочці.
Сам же він в світло-салатній тубі. Таке пакування не мій фаворит серед бальзамів, мені більш подобається класичний у вигляді помадки, бо трошки простіше розрахувати кількість засобу на раз. Але саме таке пакування набуло найбільшої популярності зараз.
- Запах кокосовий. Аромати Mermade - це завжди їх фішка, вони насичені, яскраві, солодкі.
- Є у бальзама невеличкий післясмак, для мене це скоріше недолік, бо я не дуже полюбляю, коли ти 'смакуєш' бальзами. Але добре, що він не супер насичений.
- Консистенція більш густа, ніж у бананового наприклад, більш щільна. Ось розбір більш легкого бананового бальзаму https://club.makeup.com.ua/post/22074/
Найбільш корисними для губ є олії (оливкова, абрикосова), масла (каріте) та вітамін Е, які живлять і захищають шкіру.
Висновки по кокосовому бальзаму для губ від Mermade
🥥 Спочатку я не оцінила бальзам на повну, але все частіше використовувала саме його. Помітила, що беру саме його в дорогу, коли потрібний надійний засіб, щоб губи не обвітрились.
🥥 Бальзам дає дуже легкий блиск, як і гігієнічні помадки, який хоч і не тримається довго, але дає саме лікувальний результат.
🥥 Він чудово зволожує. Будучи на морі, де солона вода, сонце і багато вітру - брала щодня його з собою, щоб зволожувати губи, і він чудово справився, вони не потріскались чи обвітрились.
В перший день не наносила його, то відчула дискомфорт і стягнутість губ. На ніч нанесла - то на ранок весь дискомфорт пройшов.
Звісно я рекомендую кокосовий бальзам Mermade як дуже якісний засіб для зволоження і пом'якшення, з потужним складом олійок для догляду за вашими губами.
Коментарі (0)