Корчагіна Тетяна

Очищення без компромісів: Веселий підхід до догляду за шкірою вдома

Очищення без компромісів: Веселий підхід до догляду за шкірою вдома

Що найважливіше для нашої шкіри?

Правильне очищення та зволоження, звісно ж! Це як хліб із маслом для нашої шкіри — без цього нікуди.

А тепер чесно: хто з вас двічі на день очищає шкіру? Вранці, щоб зняти залишки нічного догляду і надлишки шкірного жиру, і ввечері, щоб змити всю ту «красу», яку ми на себе нанесли за день — косметику, пил, відмерлі клітини… Але, як тільки ми залишаємося вдома, часто думаю: «Та ну, я ж вдома, хіба це так важливо?».

Серйозно? 😲

Запам'ятайте, навіть вдома ваша шкіра «брудниться»! Шкірний жир виділяється постійно, а пил осідає на шкіру незалежно від того, де ви знаходитесь — на дивані чи на танцполі. А потім ви дивуєтесь: «Звідки цей прищик? Чому моя шкіра виглядає, ніби я тільки що подивилася жахастик?». Так, саме через це!

Я привчаю свою доньку доглядати за шкірою з ранніх років, щоб уникнути цих «оооой» і «аааах» у майбутньому. О, якби мене в свій час навчили цьому!

Хочу розповісти вам від умивалку від бренду Mr.Scrubber. Це гель для вмивання проти розацеа та куперозу з 🌱ніацинамідом. Я обожнюю, коли до складу входить ніацинамід — він освітлює шкіру, бореться з запаленнями, знімає подразнення, зміцнює стінки судин і, здається, навіть нагадує шкірі, як виробляти колаген.

До складу також входять:

🌱Гідролат лаванди, який відновлює водний баланс шкіри, тонізує і змушує вас виглядати свіжою, навіть якщо ви спали тільки 4 години.

🌱Екстракт центелли, що омолоджує і підтягує шкіру, насичує клітини амінокислотами, прибирає почервоніння, лущення і ті самі «червоні прапорці» на обличчі.

🌱Екстракт гуарани, який зміцнює і тонізує шкіру, насичує її киснем — навіть коли ви забуваєте дихати під час перегляду улюбленого серіалу.

Склад просто чудовий і дуже корисний!

👧Мої враження:

Шкіра очищується відмінно, без відчуття стягнутості — взагалі! На дотик вона дуже ніжна, ніби хтось тільки що зволожив її чарівним еліксиром. Це мені подобається, бо раніше я користувалася пінкою, яка очищала так добре, що шкіра відчувалася, як сушений персик. Тому зволожуючий тонік у мене завжди був на поготові — вмилася і одразу тонік, щоб шкіру повернути «до життя».

І, звісно, у мене вже склалася асоціація з Mr.Scrubber як з брендом, що втілює натуральність і неймовірні АРОМАТИ💮. У гелю легкий, ніжний, дуже приємний аромат — справжнє задоволення використовувати!

(фото робила для бренду, трошки відверті, але привертають увагу ))) )

Очищення без компромісів: Веселий підхід до догляду за шкірою вдома