Гала 💟 Ольга

Новий (для мене) крафтовий український бренд з Закарпаття!

Amelie — 8 років на ринку. Це локальний стартап, маленька власна справа, виробництво ручної роботи. Перший концептуальний бренд натуральної крафтової авторської косметики на Закарпатті.

Важливо: ми не працюємо задля кількості. Ми “за” свідоме споживання, тому більшість позицій — універсальні, оптимальні для базового догляду. До речі, майже вся косметика пасує чоловікам, тому можна насолоджуватися удвох.

Мені рекомендували цей бренд. Нащастя я змогла потрапити у шоу рум і сказати ВАУ! Як круто, що наші люди роблять таку красу!

Скляне пакування, наявість всіх позицій які я зазвичай шукаю в різних магазинах (молочко для вмивання, убтан, твердий шапнунь, патчі під очі), а головне ПРОБНИКИ, щоб знати як шкіра зреагує.

Привітна дівчина розповіла про асортимент та віддала всі пробники безкоштовно. Це шок! Я була налаштована купити, а тут така приємність! Тепер буду тестити і шукати свій засіб.

В наявності два аромати парфуму. Спробувала в магазині і придбала маленьку версію. Мені дуже подобається "натуральність" цього аромату, він загортає в приємні обійми🧣

Мій комплект пробників, а значить подальщі відгуки на:

1) Гель-скраб для очищення шкіри обличчя pure touch

2) Рідкі патчі / Гель для зони навколо очей pure touch

3) Крем для жирної, комбінованої та проблемної шкіри обличчя pure touch

4) Крем для сухої та чутливої шкіри обличчя loulou

5) Гель-сироватка з алое та гіалуроновою кислотою для всіх типів шкіри pure touch

6) Кондиціонер-маска для волосся green salad

7) Бальзам для волосся з кератином she’a

8) Відновлюючий крем для рук