the age of aquarius

Порожні баночки #10

Порожні баночки #10

Привіт! Із початком осені!

Ось що в мене назбиралось за два літніх місяця.

1. Гель для брів фіксувальний O'BAYS

Наче гель як гель. Фіксує добре, але робить брови трохи дубовими. Не знаю, чи із усіма гелями так, мені немає із чим порівнювати.

2. Доглядальний лосьйон для тіла з йогуртом, вівсом і медом, Johnson’s®

Безпрограшний бюджетний лосьйон для тіла, який можна придбати майже в будь-якому магазині, коли немає часу чи бажання щось вигадувати. Адекватне зволоження, не липкий.

3. Відбілююча зубна паста Crest 3D White Arctic Fresh Icy Cool Mint

Час від часу користуюсь відбілюючими смужками Crest, які, хоч і роблять зуби надто чутливими, дають неймовірний результат. Мабуть, це єдина система домашнього відбілювання, яка мені колись допомогала. Особливо коли поєднуєш із зубною пастою цієї ж серії. Коротше, мені подобається цей бренд не дивлячись на антирекомендації в соцмережах.

4. Гель для душу Yves Rocher, Морські водорості

Цікавий освіжаючий варіант на літо, хоча особливого аромату на шкірі не помітила. Легенький. Піниться посередньо.

5. Крем для рук Yves Rocher, Кокосовий горіх

Якщо вам подобається все кокосове, спробуйте. Дуже насичений запах. Але зволоження слабеньке, а текстура ріденька. Випадково можна вичавити півтюбика за раз.

Давно не купляла нічого в Yves Rocher, щось я очікувала від них трохи більшого.

6, 7. Шампунь та кондиціонер проти випадіння волосся Pura d'Or.

Трихолог сказала, що моя "проблема" з випадінням волосся суто косметична, тому порадила спробувати відповідну косметику (насправді, вона порадила інший бренд, але я до нього ще повернусь в майбутньому). Pura d'Or я брала майже пальцем в небо. Результат ця комбінація дала мінімальний, і то поки я цими засобами користувалась. Справедливості заради, для повного комплекту я ще взяла сироватку, але користувалась нею так сяк, бо не хочется зайвий раз забруднювати волосся. Досі стоїть майже повна :(

8. Крем для довгого і пошкодженого волосся, Elseve Dream Long

Нарешті воно закінчилось! Безпонтова річ для тих, у кого сильно пошкоджене волосся. Я щось взагалі не вірю, що кремова текстура може творити дива. Тому олійки і тільки олійки.

9. Вітаміни для волосся Ellips Hair Vitamin Hair Vitality With Ginseng & Honey Oil

Наприклад, як ця :)

Це один з моїх фаворитів, час від часу повертаюсь до неї.

10. Зволожувальна сироватка для рівного тону й сяйва шкіри, Origins Ginzing

Дуже подобається ця серія Origins. Вона така... енерджайзінг) Цитрусовий коктейль в тебе на обличчі.

Тут у мене сироватка з вітаміном С, а точніше його неактивною формою tetrahexyldecyl ascorbate, яку я оспівую вже давно. Ще раз наголошу, що пігментації в мене поки що майже немає, тому про відбілюючий ефект мені судити важко, але вітамін С - один з базових активних інгредієнтів і доречний завжди. Пігментації я дуже боюсь, тому намагаюсь працювати на випередження (якщо це взагалі можливо). А от про зволожувальну дію скажу! Тепер, коли ця сироватка закінчилась, а з наступною стався невеличкий конфуз і я тимчасово залишилась без сироватки взагалі, відчула як мені її не вистачає. Origins може бути однією з найприємніших речей, які я колись наносила на обличчя.

11. Тонік для обличчя Rilastil Daily Care Tonico

Нічого особливого не можу сказати, хіба що запах не надто делікатний. Без яскраво виражених ефектів - як позитивних, так і негативних.