ksnklb

Коли потрібно швидко привести шкіру до ладу

Коли потрібно швидко привести шкіру до ладу

У пошуках іншого крему від Avene, я купила цей і не пошкодувала, адже знайшла йому чудове призначення.
Та про все розкажу нижче, адже є що розповісти 😉

Коли потрібно швидко привести шкіру до ладу
Коли потрібно швидко привести шкіру до ладу

Спочатку хочу звернути увагу на сам тюбик, у мене об'єм 40ml, і він продавався у коробці.
Вприцнипі, він зроблений якісно, була захисна мембрана. Та з огляду на те, що всередині, я не розумію у якому положенні його зберігати.

Тому що при відкритті та першому натиску, на руку виливається багато термальної води блакитного забарвлення, тому тут прошу бути уважними, щоб не розлити це все. Ta_nyaaaaaaaвзагалі мені казала її берегти і не розливати дарма, адже вона дуже класна та цілюща)).
Сам крем ну дууже густий, з блакитним відтінком. Попри свою консистенцію, розприділяється шкірою без проблем, адже наче трішки тане на тій.
У мене комбінований тип шкіри, тому на моїй шкірі цей крем лежить просто шаром зверху і не вбирається до кінця. Якщо казати про фініш, то він гарний та вологий, такий собі глоу скін 🤭. Тому цей крем я вирішила використовувати лише наніч і за потребою.
Чому лише за потребою, це тому що у складі є мінеральна олія( хоча знаєте, я використовувала його кілька ночей підряд і все було ок, та все ж краще не ризикувати), а от попри неї там є ще: та сама термальна вода, яку використовують Avène, гліцерин, оксид цинку, гідролізована рослинна олія, аргінін, бджолиний віск, мікрокристалічний віск, сульфат цинку.

Я використовую цей крем для швидкого відновлення стану шкіри, адже цей крем просто прекрасно та дуже швидко загоює невеликі ранки, які залишились після прищів, зволожує сухі ділянки. Якщо я ввечері бачу, що з шкірою щось не те, то обов'язково наношу цей крем, я зранку встаю з відновленим станом, адже цей крем має живильні, зволожуючі та регенеруючі властивості.