Pilirina 💛💙

Догляд за скальпом: дань сучасності чи необхідність?

Догляд за скальпом: дань сучасності чи необхідність?
Догляд за скальпом: дань сучасності чи необхідність?
Догляд за скальпом: дань сучасності чи необхідність?

Силікони у складових сучасного догляду за волоссям забруднюють шкіру голови. Це викликає не тільки роздратування, волосся швидше брудниться і як наслідок - недоглянута шкіра голови з товстим шаром ороговілих клітин.

У будь-якому сезоні пілінг для шкіри голови мій must-have, адже це чудовий спосіб оновлення шкіри, що сприяє зростанню здорового волосся.

Пілінг має вторинну упаковку - картонну коробочку. Оформлення яскраве, привертає увагу. На упаковці обʼємом 125 гр є вся інформація про засіб, склад. Пляшечка зроблена з м'якого, але якісного пластику. Отримати засіб легко. Дозатор у вигляді тонкого носику відмінно підходить для нанесення по проділах.

Засіб має текстуру повітряного білого гелю з дрібними скрабуючими частинками. На перший погляд достатньо мʼякими, але він ефективно видаляє залишки пилу, себуму та стайлінгу зі шкіри голови, не пошкоджуючи ph. Аромат догляд овочі косметики. Наносити приємно, трішки охолоджує. Комфортні відчуття. Змивається без проблем.

За допомогою зручного носика-дозатору наношу пілінг по проділах всієі шкіри голови, масажуючи і втираючи його кінчиками пальців. Скажу відверто, роблю це хаотично. Помітила, що післяефект чистої шкіри та обʼєму волосся від цього не залежить. Пілінг змиваю звичайним шампунем і наношу подальший догляд. Користуюся раз у тиждень. З такими темпами використання, відчуваю, вистачить його на довго.

✔️Додає візуально помітного прикореневого обʼєму;

✔️Дає довготривале відчуття свіжості;

✔️Волосся лишається довше чистим;

✔️Коріння не так швидко стає жирним;

✔️Змивається себум та стайлінгові засоби;

✔️Шкіра відчутно дихає;

✔️ Покращується кровообіг, відповідно волосся краще росте і менше випадає.

Добре очищає шкіру голови, дає додатковий об'єм біля коріння, волосся довше зберігає чистоту. Зазвичай мию голову на третій день, а цей пілінг дозволяє мити раз на 4-5 днів, якщо не спекотна погода. Подобається, що пілінг впливає м'яко, бо жорсткі, хардові скраби для голови я не люблю.

Рекомендую обовʼязково включити Scalp Peeling Scrub в свою доглядову рутину, особливо якщо ви часто користуєтеся засобами для укладки. Волосся після використання у прикореневій зоні буквально оживає - виглядає свіжим, блискучим, здоровим та чистим.