Набор для догляду за шкірою обличча з вітаміном C та ніацинамідом
Ziaja Vitamin C.B3 Niacinamide
Сьогодні хочу поділитися враженнями від набору для догляду за шкірою обличчя від Ziaja
Чим цей набір особливий?
✔️ Містить вітамін С та ніацинамід (вітамін В3) — потужні інгредієнти, які роблять шкіру сяючою і здоровою.
✔️ Веганська формула — усі засоби створені з турботою про природу та без шкоди для тварин.
✔️ Більше 92% натуральних компонентів, які дбайливо доглядають за шкірою, не перевантажуючи її.
✔️ Освіжаючий цитрусовий аромат, який створює відчуття енергії та легкості щоразу, коли користуєшся засобами.
Що роблять ключові інгредієнти?
🍋 **Вітамін С:** Не лише вирівнює тон і надає шкірі сяйва, але й активно бореться з пігментними плямами, допомагаючи досягти рівного кольору обличчя.
🍃 **Ніацинамід:** Справжній рятівник для проблемної шкіри. Він регулює роботу сальних залоз, допомагає усунути почервоніння, запалення та навіть мінімізує ризик появи акне.
Мої враження після півтора місяців використання:
У мене 4 основні продукти з цієї лінійки (а всього їх 8):
🫧 **Гель для вмивання:** М’яко очищує шкіру, не пересушуючи її. Хоч і не сильно піниться, але результат відмінний — обличчя свіже і готове до наступних етапів догляду.
🫧**Тонік-спрей:** Ідеальний у форматі спрею — просто розпилюєш і одразу відчуваєш приємну прохолоду. Плюс, він миттєво вбирається, залишаючи шкіру зволоженою і підготовленою до нанесення крему чи сироватки.
🫧 **Активна сироватка:** Її текстура схожа на легкий крем, що дуже зручно для ранкового догляду. Не обтяжує шкіру і швидко вбирається, готуючи обличчя до нанесення макіяжу.
🫧 **Крем для обличчя Wake Me Up:** Трохи щільніший за текстурою, ніж сироватка, але все ж легкий у нанесенні. Обидва засоби чудово працюють в парі, не залишають липкого шару і не скочуються під макіяжем.
До речі, в лінійці є ще кілька цікавих продуктів, які планую спробувати: гель-скраб, нічна крем-маска, бальзам для тіла та кислотний тонік — цілий арсенал для повного догляду!
Якщо шукаєте надійні засоби з ефективними інгредієнтами, які не лише доглядають, але й приємні у використанні, ця лінійка — справжня знахідка. За півтора місяця регулярного використання помітила, як моя шкіра стала більш рівною, сяючою і доглянутою. З чистим серцем рекомендую!
Активна сироватка для обличча
Спрей-тонік для обличча
Коментарі (0)