Улюблена котрий рік! | Заспокійлива сироватка з центелою без ефірних олій
Purito Seoul Wonder Releaf Centella Serum Unscented 🍃
Великий об‘єм, заспокоєння, зволоження, робота з висипаннями, себорегуляція - усе це про сироватку Purito. Детальніше про усе розповідаю далі 👇🏻
Сироватка має стандартне картонне сти льне мінімалістичне пакування.
Всередині флакон з прозорого пластику. А його об‘єм ЦІЛИХ 60 мл 🔥, коли стандартний об‘єм для сироватки 30 мл. Тож виходить дуже вигідно.
Доступний і міні/тревел формат сироватки 15 мл.
У мене у старому дизайні, зараз сироватка виглядає трохи інакше після ребрендингу. Її і прикріпляю до відгуку.
Дозатор у форматі помпи дуже зручний, працює на відмінно. Продукту, отриманого від одного натиску вистачає на повноцінне використання.
✅ гіпоалергенна
✅ підходить для чутливої шкіри
✅ не містить ефірних олій
Хочу згадати і про основні активні компоненти складу сироватки:
🌱 центела азіатська (її тут аж 49%) - має заспокійливі властивості, стимулює вироблення колагену, еластину та гіалуроновоі кислоти, запобігаючи таким чином передчасному старінню шкіри. Додає пружності і підтягнутого вигляду шкіри, знімає почервоніння, стягнутість, дискомфорт
▫️алантоїн - загоює шкіру, сприяє відновленню бар’єрних властивостей епідермісу. Також працює на збереження молодості шкіри, так як є ефективним антиоксидантом
💧пептиди - поліпшують стан шкіри, зменшують зморшки та підвищують пружність дерми, допомагають боротися з пігментацією. Укріплюють шкіру
🧪 ніацинамід - має антиоксидантні, себорегулюючі властивості, вирівнює тон шкіри, бореться з гіперпігментацією
Сироватка має пружну гелеву текстуру. Вона не рідка, але і не кремова, а саме гелева. Дуже комфортна у нанесенні та за відчуттями.
Аромат відсутній. За це окремий плюс як власниці чутливої шкіри.
Враження від використання. Чому ж я обожнюю цю сироватку уже четвертий рік?
🤍 вона економна у використанні. Звісно, адже цілих 60 мл замість звичних 30 мл. Тим паче для нанесення достатньо одного-двох натисків помпи
🤍 знімає запалення, почервоніння, загоює і заспокоює шкіру
Так, її я використовую під час лікування, під час застосування кислот.
Ця сироватка неодноразово рятувала мене під час загострення перорального дерматиту. Вона МИТТЄВО прибирає сухість, стягнутість, а також майже нейтралізує почервоніння в нуль (дивіться фото)
Протягом лікування акне і використання ретинолу (який мені не підійшов), а згодом азелаінової кислоти, сироватка допомагала шкірі швидше відновитися. Так вона завжди виглядала зволоженою, м‘якою і без натяків на пошкоджених гідроліпідний бар’єр шкіри.
🤍 ідеально підходить для чутливої, вибагливої, проблемної шкіри
Навіть у соло (без інших активів) вона гарно бореться з висипаннями, вирівнює тон шкіри. Цьому сприяють активи.
🤍 НЕ зволоженням єдиним. Увага, накопичувальний ефект ❗️
Дійсно так, сироватка має накопичувальну дію. З кожним тижнем використання шкіра стає більш пружною і підтягнутою. Її наношу навіть на зону навколо очей. Я помітила покращення стану шкіри, її освітлення і розгладження мікро-заломів.
Зволоження від неї глибоке і тривале, не хочеться додаткових зволожуючих засобів після неї.
Цю сироватку раджу дівчатам з чутливою, сухою, комбінованою, проблемною, навіть віковою шкірою. Утім, мені здається, що вона зайде абсолютно усім. Працює на безліч напрямків і вартує кожної копійки.
Тим паче, бренд представляє міні-формат об’ємом 15 мл, тому хоч такий точно варто спробувати.
Коментарі (0)