Релакс для шкіри навколо очей: Tink Caffeine + Allantoin Eye Contour Serum
Не пройшло і року, як нарешті в мене з'явився повноформатна сироватка
Майже рік тому, в мої руки потрапив пробник сироватки для шкіри навколо очей від бренду Tink. Тоді, я ще тільки знайомилась з брендом і з деякою насторожністю дивилась на їх продукти. Але саме сироватка викликала в мене масу емоцій, при тому позитивних ( старий лукс, де я ділюсь першими враженями про продукт : https://club.makeup.com.ua/looks/21013/).
Пластикове пакування продукту легке, але доволі щільне. Об'єм сироватки 30мл, але для догляді шкіри навколо очей - це те що необхідне. Продукт дозується легко і без жодних проблем. Завдяки помпі, ви можете регулювати кількість цього засобу. Текстура у сироватки легка, кремоводібна, білого кольору. Вона не дуже щільна, більше нагадує молочко, яке при контакті шкіри, починає міняти свою щільність і перетворюватися на легку рідину. Подібна текстура забезпечує економічне використання .
Аромат у сироватки присутній, але ледь помітний. Мені він нагадує щось трошки квіткове, але дуже легке. Також присутній такий типовий "аптечний" аромат ( особливо в дермо догляді таке зустрчаю часто ). Як я вже казала, при контакті з шкірою, продукт перетворюється з емульсії на легку напівгелеву/напіввдяну текстуру і легко розподіляється по шкірі.
Сироватка майже зовсім не відчувається на шкірі. Деякий час, присутня легка прохолода, поки продукт поглинається. Подібна дія заспокоює і розслабляє. Після поглинання я не відчула а ні липкості, а ні обтяження.
На дотик, шкіра доволі м'яка, виглядає не такою втомленною. Якщо наносити засіб з вечора, то на ранок шкіра має доглянутий зовнішній вигляд, набряків стає менше. З кожним разом, відчуття, наче ти добре паспав ( а ти не поспа, через бляшанки).
Алергічних реакцій - не виявленно.Дискомфорту - також.
Продукт здається мені доволі делікатним та економічним у використанні. Завдяки його текстурі, крему ( яким я закриваю сироватку) теж треба на багато менше. По моїм особистим відчуттям, сама шкіра почала потрохи приходити в тонус, мабуть завдяки гарному зволоженю.
Так як в мене чутлива, комбінова шкіра - мені такий продукт підійшов. Що до сухої шкіри, є відчуття що він теж сподобається.
Цей продукт я хотіла придбати ще в тому році, бо навіть від пробника, я почала помічати гарний результат.
Тож те цілком обдумане поповнення доглядових засобів, яким я користуюсь на постійній основі.
Моя оцінка 10/10
Коментарі (0)