Ензимна маска Alesso Professionnel
Ефективний пілінг всього з 3-ох компонентів
Я завжди приділяю увагу додатковим засобам по очищенню чи ексфоліації шкіри обличчя. Вважаю, що окрім щоденного вмивання, у догляді обов'язково мають бути засоби, подібні до ензимних пілінг-масок. Ензимний пілінг - є всесезонним і базується на дії ферментів, які ефективно очищують, покращують колір та структуру шкіри, і найголовніше, покращують процес поглинання різних потрібних нам активів.
Я користуюся ензимною пілінг-скаткою Derma E (розповідала тут 👉🏼https://club.makeup.com.ua/post/35709/ ) та маскою Enzymatic Peeling Mask Papaya & Pineapple, яка дещо нагадує глиняну, від французького бренду професійного догляду Allesso Professionnel
У мене мініатюрний варіант пілінг-маски Enzymatic Peeling Mask Papaya & Pineapple.
Пакування - саше з відривною лінією, всередині фольговане, у процесі зберігання не промокає
Об'єм - 10 г, виробник зауважує, що на обличчя має йти 5 г, але я розділила на 4 використання 🙈
Застосування - замішати порошок з водою у співвідношенні 1:1 до однорідної пасти, нанести на чисте обличчя, витримати 10-15 хв та змити з теплим спонжем чи рушничком.
Текстура - порошкоподібна, трохи грубіша за глину (на мою суб'єктивну думку)
Аромат - відсутній, якщо понюхати в пакетику, то глина
Склад - пудра (порошок, pоwder) ананасу та папайї, глина (бентоніт, каолін). І все, нічого зайвого.
Ферменти фруктів м'яко розчиняють та видаляють омертвілі клітини шкіри (без подразнення, почервоніння та лущення), прискорюють процес регенерації та оновлення клітин епідермісу.
Я використовую ензимну пілінг-маску Alesso - 1 раз на 2 тижні, тобто чергую її з пілінг-скаткою Derma E. Один раз на тиждень - процедура ензимного пілінгу є обов'язковою у моєму догляді.
При замішуванні з водою отримуємо ось таку густеньку масу.
Я розділила використання ензимної маски Alesso на 4 використання, мені не дуже хотілося одним махом наносити усе на об личчя, тож, брала кількість орієнтовно, щоб не вийшло дуже тоненьким шаром.
Ензимна маска Alesso наноситься зручно й легко, якщо дуже тонкий шар виходить, то звісно, швидко висихає, але я намагалася, щоб шар був відчутним та вологим.
Я гадаю, що усі в курсі, такі засоби краще працюють у вологому стані.
За 5 хвилин я бачу, що маска починає сохнути й трохи зволожую її.
Витримую 10 хвилин.
У процесі зняття / змивання маски, я додаю води і роблю легкий масаж обличчя, особливу увагу приділяючи Т-зоні та місцям скуп чення пігментації
Ось так виглядає ензимна маска в процесі змивання
Моя шкіра одразу після маски, як бачите, почервоніння чи будь-яких реакцій немає.
Шкіра матова, чиста, тон рівномірний. Але через пару хвилин починається відчуття стягнутості, тобто треба щось нанести для зволоження
Моє тріо для процесу використання ензимного пілінгу - безпосередньо маска Alesso, після зняття якої я наношу пептидний тонер з глютатіоном MediPeel та зволожувальний крем CeraVe (наношу тоненьким шаром, без фанатизму)
Увечері я вже додам сироватку з ретинолом та коллагеном.
Процедуру пілінгу завжди намагаюся виконувати вдень і так, щоб вже не виходити на вулицю.
Власне, так виглядає шкіра після пілінгу та з нанесенням тонеру та крему.
Без почервоніння, без лущень, шкіра добре очищена завдяки натуральному пілінгу.
Я дуже люблю додаткове та глибоке очищення шкіри, вважаю його запорукою подальшої ефективності догляду, не боюсь використовувати і планую далі знайомитися із масками Alesso Professionnel ♥️ І звісно, дуже раджу спробувати, бренд представлений різноманітними мініатюрками на сайті MakeUp ♥️
Коментарі (0)