Spodobaieva Maryna

Суперечливий Hollyskin Honey Moon

Суперечливий Hollyskin Honey Moon
Суперечливий Hollyskin Honey Moon

Відразу перше, що мене зацікавило – це назва. В порівнянні з іншими аромати, в яких з назви випливав аромат, тут я не розуміла чого очікувати взагалі.

Друге склад, просто тільки подивіться на нього.

Склад: Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glycerin, Sucrose, Perlite, Polysorbate-20, Green Tea (Camellia sinensis) Hydrosol, Persea Gratissima (Avocado) oil, Prunus Armeniaca Seed Powder, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Fragrance (Parfum), Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Tocopheryl Acetate, Squalane, Pigment.

Тут просто на першому місці масло ши, плюс олія авокадо, макадамі, сквален, гліцерин, вітамін Е, гідролат зеленого чаю. Цукровий скраб з перлітом, пудрою абрикосових кісточок. Звісно захотілося спробувати.

Суперечливий Hollyskin Honey Moon
Суперечливий Hollyskin Honey Moon
Суперечливий Hollyskin Honey Moon

Особливості скрабу для тіла Hollyskin Honey Moon з опису:

- формула на основі дрібних кристалів цукру, які делікатно відлущують ороговілий шар та ефективно очищають шкіру тіла;

- олія ши у складі забезпечує пом’якшення та живлення шкіри;

- перліт має абсорбувальні властивості та дозволяє шкірі дихати;

- пудра абрикосових кісточок разом зі скваланом відновлює та тонізує епідерміс;

- підвищує пружність та еластичність шкіри;

- попереджає сухість та гарантує м’якість шкіри після очищення;

- не тестується на тваринах.

Плюси:

Дуже делікатно і ретельно відлущує клітини, глибоко очищає, пом'якшує і тонізує шкіру. З приводу абразиву питань взагалі немає. Сприяє припливу крові, візуально розгладжує, підвищує пружність та еластичність.

Завдяки вмісту натуральних масел, запобігає пересушуванню шкіри в процесі скрабування, робить тіло неймовірно шовковистим після, навіть не завжди використовую лосьйон після.

Мінуси:

Пакування, коли скрабу залишилося менше половини, взагалі стало не зручно діставати. В скрабах має бути максимально зручне пакування. Давно не стикалася з такою проблемою.

Ну й головне аромат. Я очікувала щось медове. Але для мене він максимально не приємний, можливо мені потрапила така партія. Але скраб ввібрав в себе запах пакування. Тут дійсно віддалено є якась масляниста солодкість і квітковість, але аромат нагрітого сонцем каменю і глини бере верх. Тут повний провал. Добре, що він не інтенсивний, плюс не залишається на шкірі.

Дуже суперечливий скраб, не знаю чи готова спробувати з іншим ароматом.

Можливо хтось користувався? Поділіться враженнями про їх віддушки?

Всім дякую🩶