Sofiia_Ts

Зволожувальна олія для губ Lamel Make Up Let`S Glaze

Ви вже мабуть бачила цю соковиту новинку в бренду Lamel. Мені пощастило їх спробувати у всіх відтінках, тому показую їх вам 🤍

Олійки представлені у 4 кольорах:

401 - Marshmallow 🍧

402 - Strawberry jam 🍓

403 - Sweet cherry 🍒

404 - Chocolate cookies 🍪

Всі йдуть в однаковому дизайні, і колір виглядає надзвичайно яскравий через упаковку. Проте на губах він ледь замітний, він лишає дуже легенький тінт, який майже не замітний.

Аплікатор достатньо великий, бархатистий, дуже приємно наносити ним олійку, пару взмахів і губи пофарбовані. Але для моїх губ він справді завеликий, і треба акуратненько все промальовувати.

Текстура рідка, але тягуча, засіб можна нанести як тонким, так і товстим шаром. Легенька олійка, абсолютно не липка, на губах майже не відчувається.

На вигляд дає скляний ефект, заливаючи все одним шаром ✨

Аромат вказаний як пахне мілкшейк, але мені ще нагадує аромат молочного шоколаду з печеньками 🍩

На перших двох свотчах я нанесла тонким шаром, а на наступних дуже товстим шаром, щоб була замітно колір.

Стійкість приблизно до 2 годин, або де першої булочки 😄

Прозорий відтінок, який просто підійде під будь-які образи та олівці, база.

Уже має легкий тінт, але на губах виглядає також як попередній 401.

Це один і з моїх любимчиків, оскільки не зважаючи на дуже яскравий червоний колір в упаковці, вона надає дуже делікатний тон і підійде кожній.

Ну і один із ходових відтінків, це темно-коричневий відтінок, можна сказати нюд на губах. Він справді забирає розовинку губ і надає такий нюдовий фініш губам. І це справді мій фаворит 🤍

Як вам дівчата, який відтінок сподобався найбільше?