Жоден равлик не постраждав)
Як я віднайшла ідеальний формат скрабів
Цей скраб доволі довго пролежав на поличці, адже я його отримала в подарунок і не спішила відкривати, бо ніколи не була фанатом такого роду засобів. Але нещодавно, спробувавши мініатюру з пінним скрабом, зрозуміла, що справа була саме в формулі (бо мені не подобається, коли після процедури залишається масний шар на шкірі). Тож я вирішила перевірити склад на своїй баночці від Shelly - і, о диво, побачила, що там є Sodium Coco Sulfat, а це означає, що даний скраб також піниться!)
Виробник позиціонує його як скраб для рук і ніг, але чесно кажучи, не бачу жодних перешкод у використанні його і для тіла)). Принаймні, я спробувала - і це працює😉.
Склад тут суперовий: в якості абразивного елемента маємо цукор, крім того, є масло ши, алантоїн та екстракт слизу равлика (це не скраб, а майже корейська масочка))). Ну, і ПАР, про який я писала вище, він забезпечує ту саму піну.
Баночка доволі зручна, є додаткова пластикова мембрана, що захищає від потрапляння вологи. Колір бузковий, мені дуже подобається💜. Щодо аромату - то на пакуванні вказано, що композиція складається з нот жасмину та конвалії, але я відчуваю такий дуже насичений, наче ягідний жасмин).
Наносити слід на вологу шкіру (інакше буде відчуватись доволі жорстко). Якщо все одно скрабування надто активне - просто додайте більше води, тоді продукт почне емульгувати і пінитись, завдяки чому частинки будуть танути.
Після використання шкіра стає дуже гладенькою і зволоженою, наче відполірованою🤩. Можу сказати, що на даний момент пінні текстури то єдиний варіант скрабування, який мені підходить. Якщо ви так само не виносите олійність на тілі - то раджу подивитись в бік саме таких скрабчиків, адже вони дуже комфортні та не менш ефективні🤗.
Коментарі (0)