Под арунковий набір для чоловіків Sandalwood & Grapefruit
Barbers
Чоловіки теж люблять подарунки! Саме з такою думкою я вирішила зробити чоловіку невеличкий презент. Зупинилась на наборі Sandalwood & Grapefruit спираючись на те, що він ще не мав засобів з таким ароматами від виробника. Цікавість бере своє, хочеться спробувати все та обрати найкраще.
Якщо коротко, цей набір буде чудовим вибором для любителів деревинних ароматів. Та і взагалі, любителі бренду Barbers точно оцінять ⬇️
Даний набір Sandalwood & Grapefruit містить:
✔️ Гель для душу – Sacramento
✔️ Лосьйон після гоління – London
✔️ Шкарпеточки
А також брендований мішечок, в котрому і зберігаються зазначені засоби. Мішечок виконаний з щільної тканини, відносно великий, точно стане у нагоді 👌
Гель для душу Sacramento
Гель представлений у пузатій баночці із затемненого пластику. Об'єм складає 500 мл. Дозатор помповий, має функцію блокування.
Консистенція гелеобразна, середньої щільності. Гель за кольором прозорий.
Аромат такий томний та пряний, суміш сандалу та грейпфруту, дуже приємний.
Враження від використання
Гель гарно піниться та відмінно очищає шкіру. Також він швидко та легко змивається, не залишаючи відчуття сухості чи стягнутості. Шкіра навпаки почуває себе добре та не потребує додаткового зволоження після.
Окрема історія його деревинний аромат, він просто приголомшливий: свіжий гіркуватий грейпфрут чудово відтіняє п'янкий та всеохоплюючий сандал. Аромат відчутно яскраво у процесі та ще трохи після прийняття душу на тілі.
Класний базовий гель, котрий дарує відчуття свіжості та чистоти надовго. Відверто кажучи я і сама полюбляю ним користуватися, адже грейпфрутові нотки у засобах це моє 😉
Заспокійливий лосьйон після гоління London
Лосьон представлений у маленькій прозорій пляшечці. Кришечка металева, відкручувальна. Присутній такий пластиковий дозатор-перемичка на горлишку флакончика.
Лосьон за консистенцією як водичка, має зеленуватий відтінок. По аромату, тут відчутні нотки імбиру та кардамону, стійкий та трохи спиртовий. Він є у складі, тому тут не дивно, також він містить алое вера, олії конопель і мигдалю. Підходить для чутливої шкіри.
Враження від використання
Мій чоловік інколи голить голову сам, тому цей засіб він оцінив одразу. Лосьон пом'якшив та швидко заспокоїв подразнену після бриття шкіру.
Також помітно як засіб заспокоює почервоніння та робить шкіру гладенькою, і це без сухості, лущення чи подразнення.
Не можу не відмітити приємний аромат після вбирання засобу. Такий гіркуватий імбир відчувається буквально ще пів дня.
Взагалом гарний засіб, тепер жодне бриття не проходить без цього засобу. Единий мінус, як на мене це замалий об'єм, тут всього 100 мл.
Шкарпетки чоловічі
Стильні брендовані шкарпеточки, містять у складі 80% бавовни. Подовжені, підходять на розмір 40-43.
На бокових сторонах відображений лого бренду та надпис "If You Can Read This, Bring Me Beer" на підошві. Стильно та сучасно 😎
Підсумовуючи можу сказати, що набірчик виявився вдалим. Чоловік задоволений, я, звісно, теж. Якщо ви у пошуку чогось подібного, щиро раджу звернути на нього увагу👌
Коментарі (0)