Yustal

Молочко для зняття макіяжу для всіх типів шкіри BIOselect Make-Up Remover For All Skin Types

Молочко для зняття макіяжу для всіх типів шкіри BIOselect Make-Up Remover For All Skin Types

Молочко для демакіяжу BIOselect було одним з перших товарів, котрий я колись додала в Обране MAKEUP (а зараз в ньому більше тисячі найменувань), і ось, нарешті, ми з ним зустрілись. Як і інша косметика органічного бренду BIOselect молочко має божественний склад:

Salvia Officinalis (Sage) Flower/Leaf/ Stem Water*, Helianthus annuus (Sunflower) Seed oil*, Glycine Soja (Soyabean) Oil*, Olea Europaea (Olive) Fruit oil*, Glyceryl stearate citrate, Glycerin*, Glyceryl Stearate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Hypericum Perforatum (St’ Johns Wort) Extract*, Butyrospermum parkii (Shea) butter*, Origanum Dictamnus Flower/Leaf/ Stem Extract*, Aqua (Water), Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract*, Panthenol, Allantoin, Xanthan Gum, Sodium Phytate, Potassium Sorbate, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic acid

* Інгредієнти з сертифікованого органічного господарства

Молочко не містить ароматизаторів. Виробник пише:

“Олія бальзаму, вода шавлії та діктамелія зволожують, заспокоюють та розслаблюють шкіру, а екстракт розмарину має м’яку антисептичну й антиоксидантну дію”. Я дуже люблю ефект, котрий справляє діктамелія на шкіру — потужну регенерацію.

Молочко випускається у двох об’ємах 75 та 200 мл. Користуватись можна 12 місяців після відкриття. В мене 75 мл.

Мої враження:

Упакування дуже зручне, дозатор дозволяє дозувати молочко легко. Молочко для демакіяжу має аромат рослинної витяжки, за консистенцією біле та густе. Молочко добре розчиняє макіяж та легко змивається водою, воно може стати єдиним етапом очищення в дорозі: достатньо нанести молочко та витерти зволоженою водою серветкою, втім як єдиний етап очищення на постійній основі я б його не використовувала, хіба що на ранок, оскільки молочко не містить поверхнево-активних очищувальних речовин, по суті це крем, бажано використовувати після очищення молочком пінку для вмивання або інший змивний засіб. Молочко BIOselect добре справляється як з моїм тональним кремом так і з тушшю для вій, воно не подразнює очі й це суттєвий плюс, далеко не кожне молочко для демакіяжу може цим похвалитись. Мені подобається, коли молочко не містить очищувальних компонентів, тому що я все одно вмиваюсь після молочка і завдяки цьому шкіра не переочищена (надмірне очищення так само шкодить шкірі як і недостатнє), після очищення молочком BIOselect та засобом для вмивання шкіра ніжна й зволожена, пори вузенькі та чисті, отже я можу радити це молочко до придбання.