Євгенія 👩

Себорегулювальний крем для обличчя Frudia 💚

Себорегулювальний крем для обличчя Frudia 💚

Всім привіт!✌
З корейським брендом Frudia я познайомилася, коли в нього був пік популярності. Його креми стилізовані в баночки з-під меду просто розгрібали з полиць косметичних магазинів. Тоді я теж повелася на ажіотаж і купила собі заповітну баночку відновлюючого крему з екстрактом авокадо. Відверто кажучи, крем виявився дуже посереднім, тому я вирішила, що Frudia - це просто розпіарений бренд, від продуктів якого мінімум користі, але потім у моєму догляді з'явився він!

Себорегулювальний крем для обличчя "Pore Control" з екстрактом винограду.

Спочатку я спробувала міні-версію, щоб зрозуміти чи підійде мені цей продукт і вже за тиждень замовила повний розмір. Ділюсь враженнями👇

Крем представлений у баночці з товстого скла, яка справді нагадує баночку меду.
До речі, крем з авокадо має дуже схожий дизайн із цією баночкою, тому будьте обережні при покупці, щоб не переплутати). Дизайн дуже класний, яскравий, піднімає настрій.

Кришка відкручується, банку закриває міцно, не прокручується. Під нею була додаткова захисна мембрана.
У комплект входить зручна, пластикова лопатка для нанесення.

Об'єм: 55 гр. Також, бренд пропонує мініатюрки по 10 гр., відповідно на них ціна буде нижчою. Витрата крему дуже економічна.

Дивно, що продукт називається кремом, тому що в текстурі немає нічого спільного з ним.
Консистенція м'яка, гелева, пластична. Вона легка, трохи масляниста, але не критично. На дотик відчувається силіконовість, знаєте начебто торкаєшся бази під макіяж на силіконовій основі.
Наявність такого ефекту, в принципі, не дивує, тому що у складі є силікони. Чи це погано?
Для когось так, мене ж це цілком влаштовує. Питання тільки в тому, чи звужує крем пори або просто маскує їх, як і силіконова база під макіяж.

Аромат крему чудовий, літній, солодкий і в міру насичений. Виразно відчуваються нотки зеленого винограду. Дуже смачний запах, але при цьому в носінні не викликає ніякого дискомфорту і досить швидко вивітрює зі шкіри.

Моя шкіра: комбінована. Звідси розширені пори, жирний блиск і звичайно ж чорні крапки.

Крем Frudia я використовую лише у ранковому догляді. Наношу на попередньо очищену (пінка, тонік) шкіру. Для зручного нанесення потрібна буквально горошина крему. При зіткненні зі шкірою крем тане, завдяки чому стає дуже пластичним. Він гарно розподіляється, м'яко ковзає по шкірі і не викликає ніякого дискомфорту.
Вбирається не швидко, на протязі 5 хвилин, але навіть після цього на шкірі все одно залишається легка гелевість, ніби справді наніс силіконовий праймер. Крем в принципі комфортно лежить на шкірі, не обтяжує, не створює ефекту маски, не липне.
Фініш: матовий, але не наглухо, все ж дає сяйво, воно не сильно активне, але на жирній шкірі виглядатиме не дуже. На моїй комбінованій виглядає нормально, природно. Якщо ви не любите сяйво, можна наносити крем точково (ніс, щоки).

Виходячи з текстури та фінішу, хочу зазначити, що крем дуже добре підійде в якості бази під макіяж.

  • Крем дає моментальний ефект, тобто не потрібно роками чекати його накопичувальної дії.
  • Добре зволожує шкіру, незважаючи на те, що він матуючий.
  • Що стосується себорегуляції, то крем матує, але це не "вау" ефект. Просто шкіра стала трохи менше виділяти шкіряного сала. Також крем не спровокував активної роботи сальних залоз, чого я очікувала, за рахунок його фінішу. Ще важливо відзначити, що крем не жирніє під косметикою, навіть під щільним тоном.
  • Крем робить шкіру супер-гладкою. При цьому чудово згладжує лущення, дрібні недоліки шкіри і звичайно ж пори. Добре вирівнює рельєф і за це я готова співати йому оди).
  • Візуально звужує пори, знову ж таки, це не "вау" ефект, але він помітний, особливо якщо пори були раніше розміром з кратер). Однак, не кривитиму душею, я все-таки вважаю, що крем саме заповнює пори і працює за принципом праймера, тобто маскує та згладжує їх, а візуально ж це здається, що пори звузилися. Я не можу сказати, що це великий недолік, але впевнена, що при покупці крему для звуження пор ти очікуєш на боротьбу з проблемою, а не її маскування.
  • Пом'якшує, шкіра стає дуже шовковистою на дотик.
  • Крем для мене став ідеальним як база під макіяж, на нього відмінно лягає декоративна косметика, як сухих, так і кремових текстур. Він просто ідеально готує шкіру до нанесення макіяжу, саме через це я в захваті від нього.

Кремом я залишилася задоволена, для візуального звуження пор, легкого матування та підготовки шкіри до макіяжу він підійде просто чудово 💚.