Чистикова Дар'я

Мус-автозасмага для тіла

Мус-автозасмага для тіла
Мус-автозасмага для тіла

На хвилі популярності автозасмаги у спільноті вирішила спробувати її і я, навіть не дивлячись на відверто невдалий досвід у юності.

Отже, сьогодні на огляді мус-автозасмага для тіла від Joko Blend. Розповідаю ⬇️

Мус представлений у пластикому флакончику по-типу пінки для вмивання. Присутній дозатор піноутворювач та захисна кришечка. Об'єм складає 150 мл. Поки що точно не зрозуміла наскільки його вистачить. Зробила 3 процедури по всьому тілу, і схоже залишилось близько 4/5 флакону.

На вигляд автозасмага — це піна білого кольору. У процесі нанесення вона швидко вбирається шкірою, не залишаючи плівки чи стягнутості. Аромат не виражений, майже не чутний, нагадує щось схоже на лак для волосся, але він так швидко випаровується, що абсолютно ніяк не заважає і не відчувається.

Як використовувати автозасмагу?

М'яко і рівномірно втирати круговими рухами у шкіру тіла, рук та ніг за допомогою спеціального аплікатора-рукавички.

До речі стосовно аплікатора-рукавички:

Так, рукавичку треба придбати окремо. Але повірте, вона вам потрібна. Завдяки їй можна досягти рівномірного покриття, а також вона суттєво зекономить росхід автозасмаги та зведе ризик плям/нерівностей/білих зон до мінімуму.

Рукавичка виконана з мікрофібри. Нею дуже приємно обробляти тіло. Плюс вона не примхлива. Після використання треба лише промити її руками або у пральній машині, висушити, і вона готова до наступної процедури.

Повертаючись до мусу-автозасмаги. Засіб має накопичувальний ефект та яскраво проявляється через 5-6 годин після нанесення. Далі, впродовж 6 днів плавно сходить. Виробник рекомендуює проводити процедуру раз на тиждень для підтримання ефекту.

Також до рекомендацій я б додала підготовку тіла до засмаги та відсутність будь-яких маніпуляцій зі шкірою ще близько доби. Масажі, скрабування, гоління краще зробити до процедури, адже засмага має наноситись на чисту суху шкіру. Додаткове зволоження шкіри батерами/кремами та іншим — через 8 годин. Принаймні я робила саме так, і це не влинуло негативно на результат.

Враження від використання

Мені подобається, що мус вбирається моментально і не залишає на шкірі липкості, плівки чи вологого фінішу. Буквально одразу можу вдягтись та займатися своїми справами. Плям на одязі засіб не залишає.

Особисто я наношу засіб саме на ніч, адже не рекомендується мочити оброблену зону принаймні 6 годин, щоб засмага взялася рівномірно.

Мус підходить для всього тіла, за виключенням обличчя, для нього є окремий спрей, про котрий я розповім у наступному дописі.

Перейдемо до результату:

Тут ви можете бачити руку до — абсолютно без будь-якої засмаги, та після — рівно через 6 годин після першої обробки. Шкіра темніє поступово та дуже плавно.

На другому фото нога, додатково робила наліпку з пластиром, щоб було наглядніше оцінити результат. Різниця між 1 та 2 процедурою 5 днів. Різниця із зоною, що була під пластирем, суттєва. Мені дуже подобається результат, такий натуральний та рівномірний тон по всьому тілу. Змивається зі шкіри теж поступово і без плям.

Жодних алергічних чи негативних реакцій не викликав.

Підсумовуючи можу сказати, що це засіб повністю змінив моє ставлення до автозасмаги. Виявляється надати гарний, а головне рівномірний ефект засмаги так легко та просто. Обов’язково буду користуватися нею і надалі 😉