M O N D ✨️

Нанейочікуваніша асоціація з Montale Intense Cafe

Нанейочікуваніша асоціація з Montale Intense Cafe

При першому ж розпиленні Montale Intense Cafe я відчула кружляючі східні мотиви, такі теплі, східні і максимально знайомі.

Кілька секунд і ось воно!. Це ніщо інше, як звучання парфума Orientica Sara (про нього тут: https://club.makeup.com.ua/post/22433/ ). Можливо це збіг обставим, а можливо Sara від Orientica створена, надихнувшись саме витвором Montale. Та й ноти у них дуже близькі.

Intense Cafe з'явився у 2013.

Ноти:

  • Верхня нота: Квіткові ноти;
  • Середні ноти: Роза та Кава;
  • Базові ноти: Ваніль, Білий мускус та Амбра.

Нанейочікуваніша асоціація з Montale Intense Cafe
Нанейочікуваніша асоціація з Montale Intense Cafe
Нанейочікуваніша асоціація з Montale Intense Cafe

В першу чергу чуємо солодкє віяння. Не тістечка, не ванільний цукор, а щось таке східно-солодке; досить нав'язливе. Чи то квіти? Якщо так, то це різнокольоровий букет з виразним ароматом. Зовсім не легкий.

За ним нас зустрічає класична троянда... спокуслива, різка, з характером. Скоріш за все рожева троянда, місцями нагадує чайну. Але не остаточно вона. Троянду огортає невеличка порція кави. Мені подобаються аромати з кавою. Зазвичай вона знижує солодість, створює деякий баланс. Тут кави мені не вистачило, хочеться більше і щоб вона довше зберігалася у звучанні.

На базі повертається початкове звучання разом з мускусом. Їх відчуваємо дуже довго, адже у пафума гарна стійкість.

Слухаючи аромат, не до кінця розумію, чому його назвали саме Intense Cafe. Можливо, хтось вбачає у ньому аромат кав'ярні. Але моя уява малює карнавал Дунчжі у невеличкому містечку (свято зимового сонцестояння в Китаї та країнах китайського культурного впливу).

Звучить дорого, складно. Для створення шлейфу достатньо зовсім небагато. Тут слід бути обережними. Intense Cafe з тих ароматів, які не можна носити в теплу пору. Може спричинити головну біль.

Оформлення пробника доволі просте. У розвороті - просто червона квітка. Власне, з такою квіткою аромат має схожість. Не зазначено ані нот, ані пари рядків з описом.

На жаль, Intense Cafe не став унікальним дня мене. Східна складна композиція. Цікава, але точно не для всіх. Якщо любите троянду в парфумах - спробувати варто.