Zhukovka

BIOselect " Гіалуроновий бустер"

Всім привіт ☺️ Давно хотіла похизуватися цією баночкою і ось нарешті підготувала для вас відгук ✅

Багато з вас вже знайомі з брендом BIOselect. Це гіалуронова бренд, який славиться натуральними компонентами і показовими результатами! Цей бустер не виняток 😌

Сироватка представлена у зручній баночці 30мл. Стриманий та стильний дизайн говорять все самі за себе.

Хочу відзначити прекрасний дозатор-помпу, котрий дуже чутливий і якісний. Тут все на вищому рівні 📶

Безпосередньо сироватка прозора і за консистенцією нагадує гель.

Аромат, можна сказати, відсутній, десь далеко я вловила кислинку, але такий варіант 100% підходить для чутливих до ароматів людей.

Зазвичай я наношу 2-3 краплини засобу для зволоження обличчя після вмивання і бачу покращення стану шкіри з кожним використанням. Вона стає наповненою, зволоженою та еластичною.
Для мене це прекрасний варіант саме зволожити обличчя без обтяження чи масної плівки. Повірте, у спеку це найкомфортніший варіант 🤤

Також ця сироватка може стати прекрасною базою під макіяж. Обличчя після нанесення, наче шовкове і тональна основа лягає супер рівненько 🤌

І наостанок хочу сказати, що найбільш вдалим вибором цей продукт стане для власниць зрілої шкіри, адже гіалуронова кислота має надзвичайні AntiAge властивості. Через поганий зір я завжди прижмурена і маю чималі заломи, але сироватка чудово наповнює шкіру і вони стали менш помітні. Головне використовувати комплексно, чудес не буває 👌

Тому якщо ви у пошуках якісного помічника, котрий наситить, зволожить чи стане надійною базою під макіяж - моя щира порада! Беру з собою цю штучку скрізь, адже вона незамінна і така універсальна 😍