Yustal

Набір для догляду за обличчям Joko Blend Smoothing Solution

Набір для догляду за обличчям Joko Blend Smoothing Solution

Набір для догляду за обличчям Joko Blend Smoothing Solution змусив мене переглянути свої погляди на мінімалізм в догляді: пілінгу бути! Позитивні відгуки спокусили мене його спробувати й я не розчарувалась.

Набір продається в картонній коробці, котра була запакована у поліетилен. Наводжу розміри коробки, на випадок, якщо ви захочете придбати набір на подарунок та запакувати в подарунковий пакет: висота 19 см, ширина 12 см, глибина 5 см. В набір входить ензимна пудра та пілінг-скатка, котрі додатково поміщені у фірмовий мішечок, який дуже приємно пахне. Обожнюю мішечки, косметички та чохли!

Розглянемо засоби послідовно.

Набір для догляду за обличчям Joko Blend Smoothing Solution

Першою я випробувала ензимну пудру. Пудри 70 грамів, користуватись можна 6 місяців після відкриття.

Склад ензимної пудри Joko Blend:

Oryza Sativa (Rice) Starch, Maltodextrin, Talc, Sodium Cocoyl Isethionate, Papain, Algin, Bromelain, Lauroyl Lysine, Carrageenan, Sodium Polyacrylate, Ascorbyl Glucoside, Parfum (Fragrance), Citric Acid, Benzyl Salicylate, Linalool, Limonene, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal.

В складі є рисова пудра, м’яка поверхнево-активна очищувальна речовина, ензими та інші речовини. В цій пудрі немає кислот, вона дуже м’яка.

Мої враження:

Пудру приємно пахне, її потрібно змішати в долоні з водою та сумішшю очистити обличчя. Пудра чудово розчиняється, якби я не прочитала, що в ній є рисова пудра, я б і не помітила її, ніякого відчуття скрабування немає, лише лагідне очищення та надзвичайно приємне відчуття після. Моя шкіра наче почала дихати, вона стала свіжа та гладка. Пори також стали чистіше та вужчі, але не сильно.

Пудра дуже економічна та має прийнятну ціну, я думаю, за потреби її можна використати і на тілі, наприклад, для боротьби зі врослим волоссям. Однозначно, лайк!

Виробник радить використовувати ензимну пудру 1-2 рази на тиждень.

Наступним я спробувала пілінг-скатку. Хоча засоби продаються в наборі, вони не призначені для того, щоб використовувати їх одночасно, потрібно використовувати або пудру, або пілінг.

Склад пілінгу-скатки Joko Blend:

Aqua (Water), Cetrimonium Chloride, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Glycerin, Laminaria Digitata (Horsetail Kelp) Extract, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Glycolic Acid, Lactic Acid, Ascorbyl Glucoside, Parfum (Fragrance), Citric Acid, Sodium Benzoate, CI 60730.

В цій скатці є трішечки кислот, а саме гліколева та молочна. Користуватись скаткою теж можна 6 місяців після відкриття, у флаконі 100 мл. Засіб з дозатором, який має положення “стоп”, на нього була одягнена заглушка, яку після відкриття засобу вже неможливо одягнути назад.

Пілінг-скатка для обличчя Joko Blend має консистенцію прозорого гелю. Скатку потрібно наносити на сухе, чисте обличчя та масажувати, доки пілінг не скатається, потім змити водою. Засіб рекомендується використовувати 1-2 рази на тиждень.

Мої враження:

Кислоти в догляді я використовувала давно та з обережністю, я ніколи не була фанатом кислот, але ця скатка дуже ніжна, вона ідеально підійшла моїй чутливій шкірі. Ефект звуження та очищення пор від скатки більш виражений ніж від ензимної пудри, а гладкість шкіри мене вразила, я і не думала, що моя шкіра може бути такою! До того як пілінг-скатка від Joko Blend з’явилась в моїй рутині, я не могла зрозуміти, чи викликає мій новий крем для обличчя комедони, а після пілінгу виявилось, що не викликає. Пілінг-скатка прибрала built-up з моєї шкіри і я видихнула з полегшенням — більше ніяких комедонів.

ГОЛОВНИЙ ЕФЕКТ:

Здається, основним ефектом від використання цього набору має стати гладкість шкіри, хіба ні? Але я отримала несподіваний бонус: моя косметика почала працювати краще, я використовую чимало засобів з заспокійливими та антикуперозними компонентами і тепер ефект від їх використання став значно більш вираженим. Я можу рекомендувати цей набір тим, в кого з віком або через хворобу шкіра стала недостатньо добре відлущуватись, всім, хто має комедони та з обережністю тим, кому наскучила базова рутина та хочеться різномаїття в догляді.

Я зі своєю чутливою шкірою планую продовжувати робити пілінг раз на тиждень ввечері й хоча тестування було жорстким і я наносила вітамін С одразу після використання ензимної пудри й шкіра сприйняла його нормально, більше мені сподобалось завершувати рутину заспокійливим кремом, що сприяє відновленню шкіри. Я також покладаю великі сподівання на те, що з часом пілінг-скатка допоможе мені в усуненні гіперпігментації в якості допоміжного засобу.