Yustal

Сироватка порошкова з аскорбіновою кислотою 10% Jole Vitamin С Powder

Сироватка порошкова з аскорбіновою кислотою 10% Jole Vitamin С Powder

О, вітамін С! Хто ж з ентузіастів догляду про нього не чув. Вітамін С покращує колір обличчя, слугує антиоксидантом, стимулює синтез колагену, та, навіть, укріплює капіляри й зменшує їх видимість. Вітамін С це активний компонент косметики з клінічно доведеною ефективністю, але це твердження стосується лише вітаміну С у нестабільній формі аскорбінової кислоти. Саме така форма використана у порошковій сироватці від Jole в концентрації 10%. Також в сироватці є амінокислоти, бетаїн та амінокислоти. Допоміжними речовинами слугують рисовий крохмаль та біла глина.

Сироватка в скляній пляшці з пластиковою кришкою, 15 грамів. Користуватись можна 6 місяців після відкриття.

Виробник пише:

Порошкова сироватка Jole Vitamin С з аскорбіновою кислотою 10%:

  • вирівнює тон шкіри
  • зменшує пігментні плями
  • пришвидшує проходження постакне
  • стимулює синтез колагену
  • підвищує пружність шкіри
Сироватка порошкова з аскорбіновою кислотою 10% Jole Vitamin С Powder

Мої враження:

Сироватку можна розводити у воді, сироватці або тоніку, а після закривати кремом. Виробник рекомендує витрушувати три порції, мені траплялось витрушувати й більше і шкіра нормально пережила п’ять порцій, хоча ефект від того краще не був і перерозходувати немає сенсу. Для моєї чутливої шкіри косметолог та співзасновниця бренду Вікторія порадила використовувати сироватку декілька разів на тиждень. Спершу я використовувала її на ніч, а тепер вже перенесла на ранок (прийшла осінь, а з нею й осінні активи). Як ви знаєте, я ледача б’юті-ентузіастка, яка може без кінця читати про косметику, але не хоче довго стояти коло дзеркала, проте я маю проблему, котра спонукала мене виділити дві хвилини на нанесення сироватки — купероз. З куперозом складно боротись в домашніх умовах, майже нічого на нього не діє, вітамін С це один з небагатьох активних компонентів, котрі теоретично можуть покращити стан судинної сітки і про вітамін С я чула дуже багато, але окрім того, що сироватки з вітаміном С чимало коштують, вони ще й можуть різко окислитись, ця ж сироватка завдяки своїй порошковій формі не окислиться.

Сироватка розчиняється дуже легко, мені найбільше подобається розчиняти її у воді (я тримаю артезіанську воду в пульверизаторі на полиці з косметикою), після того, як я нанесла розчинену сироватку на обличчя, я використовую тонік-міст відJole та сонцезахисний крем, коли я наносила її на ніч, то після тоніку використовувала ламелярну маскуJole. В тоніку від Joleсироватка теж добре розчиняється. Чи вплинула сироватка на мої капіляри? Так! Давненько мої капіляри не виглядала так добре, вже років 5, не менше. Окрім зменшення капілярів я помітила й інші хороші ефекти, нещодавно я глянула в дзеркало і подумала: “Хм, я ж наче не фарбувалась зранку”,а потім зрозуміла, що в мене став такий рівний тон обличчя наче зBB-кремом.

Мою стару гіперпігметацію сироватка не прибрала, я і не покладала на неї таких сподівань, тому що це задача для комплексу активних компонентів. Втім, і нової пігментації не з’явилось, прищики, що були, пройшли безслідно.

Мені сподобалась порошкоподібна сироватка Jole Vitamin С, шкіра більш пружна, має здоровий та сяючий вигляд.