Yustal

Сироватка порошкова з аскорбіновою кислотою 10% Jole Vitamin С Powder

О, вітамін С! Хто ж з ентузіастів догляду про нього не чув. Вітамін С покращує колір обличчя, слугує антиоксидантом, стимулює синтез колагену, та, навіть, укріплює капіляри й зменшує їх видимість. Вітамін С це активний компонент косметики з клінічно доведеною ефективністю, але це твердження стосується лише вітаміну С у нестабільній формі аскорбінової кислоти. Саме така форма використана у порошковій сироватці від Jole в концентрації 10%. Також в сироватці є амінокислоти, бетаїн та екстракт алое. Допоміжними речовинами слугують рисовий крохмаль та біла глина.

Сироватка в скляній пляшці з пластиковою кришкою, 15 грамів.

Виробник пише:

Порошкова сироватка Jole Vitamin С з аскорбіновою кислотою 10%:

• вирівнює тон шкіри
  • зменшує пігментні плями
  • пришвидшує проходження постакне
  • стимулює синтез колагену
  • підвищує пружність шкіри

Мої враження:

Сироватку можна розводити у воді, сироватці або тоніку, а після закривати кремом. Виробник рекомендує витрушувати три порції, мені траплялось витрушувати й більше і шкіра нормально пережила п’ять порцій, хоча ефект від того краще не був і перерозходувати немає сенсу. Для моєї чутливої шкіри косметолог та співзасновниця бренду Вікторія порадила використовувати сироватку декілька разів на тиждень. Спершу я використовувала її на ніч, а тепер вже перенесла на ранок (прийшла осінь, а з нею й осінні активи). Як ви знаєте, я ледача б’юті-ентузіастка, яка може без кінця читати про косметику, але не хоче довго стояти коло дзеркала, проте я маю проблему, котра спонукала мене виділити дві хвилини на нанесення сироватки — купероз. З куперозом складно боротись в домашніх умовах, майже нічого на нього не діє, вітамін С це один з небагатьох активних компонентів, котрі теоретично можуть покращити стан судинної сітки і про вітамін С я чула дуже багато, але окрім того, що сироватки з вітаміном С чимало коштують, вони ще й можуть різко окислитись, ця ж сироватка завдяки своїй порошковій формі не окислиться.

Сироватка розчиняється дуже легко, якщо розчиняти її у воді вона матиме власний, кислий pH та відчувається більш агресивно, ніж якщо розчиняти її у косметичному засобі — тоді сироватка набуде pH того засобу, для розчинення я використовую тонік-міст від Jole та після наношу зволожуючу сироватку або одразу сонцезахисний крем з SPF50 від Jole, коли я наносила її на ніч, то після тоніку використовувала ламелярну маску Jole. Чи вплинула сироватка на мої капіляри? Так! Давненько мої капіляри не виглядала так добре, вже років 5, не менше. Окрім зменшення капілярів я помітила й інші хороші ефекти, нещодавно я глянула в дзеркало і подумала: “Хм, я ж наче не фарбувалась зранку”,а потім зрозуміла, що в мене став такий рівний тон обличчя наче з BB-кремом.

Мою стару гіперпігметацію сироватка не прибрала, я і не покладала на неї таких сподівань, тому що це задача для комплексу активних компонентів. Втім, і нової пігментації не з’явилось, прищики, що були, пройшли безслідно, не лишивши після себе плям.

Мені сподобалась порошкоподібна сироватка Jole Vitamin С, шкіра більш пружна, має здоровий та сяючий вигляд.

Фото результату використання:

https://club.makeup.com.ua/post/53604/