ТО П 3 Секрет молодості шкіри та моє кохання на все життя❣️ Bubchen
Bubchen-зберегти шкіру молодою, як можна довше. Ділюсь сокровенним.💓
Bubchen-моя найулюбленіша доглядова косметика для обличчя вже багато років. Навіщо посвякденно травити свою шкіру хімічними віковими кремами?🤔🙄 Краще використовувати максимально натуральну косметику, яку можна використовувати малюкам з перших днів. Це дає більше гарантії безпеки засобів особисто для мене, бо маю суху чутливу і схильну до алергій шкіру і багато кремів викликають подразнення, покрасніння, алергію і потім лущення шкіри.
Знайомтесь з моїми ТОП 3 засобами цього виробника:
- Bubchen Baby Bad -для мене 3в1, ( ніякого підсушування чи стягування шкіри) він же гель для умивання, добре видаляє макіяж, гель для душу та інтим гель😜 ну і авжеж засіб за прямим призначенням для купання немовлят)) можна користуватись усією сім'єю.
2. Bubchen Milk- легке, зволожуюче молочко
Bubchen Milk - для чутливої шкіри, легке, швидко вбирається в шкіру, робить шкіру еластичною і злегку заживляє мікротріщинки подразненої чи обвітреної шкіри, тому може трохи пощіпувати в цих місцях, але потім дає швидкий відновлюючий ефект. Якщо шкіра без пошкоджень,то пощіпувань не буде. Ідеальний літній варіант. (складові час від часу змінюються на інші рослини)
3. Wundschutz: Creme Sensitive- крем -рятівник! заживляючий, протизапальний, жирний крем
Bubchen Spezial Schutzcreme або Wundschutz Creme Sensitive ( назва і дизайн час від часу змінюється. Зараз з'явився варіант з новими складовими. Я користуюсь ще старим запасом з попередньої партії. Ідеальний для чутливої, шкіри, протиалергійний, загоюючий,заспокоюючий, знімає подразнення, жирний, але добре впитується- ідеальний зимній варіант, хоча я бува і в літку використовую на дуже пересушених ділянках шкіри. Його навіть використовують, як лікарсько-косметичний засіб протягом періоду лікування та відновлення шкіри.
Протестовано особисто, протягом мабуть близько 20 років використання👍
Протестовано особисто, протягом близько 20 років 👍 От вам відповідь на питаня про секрет молодості шкіри. (Це назважаючи на те, що в силу своєї професії маю часто використовувати багато декоративної косметики.))
-Менше хімії -більше природніх засобів.
Бажаю всім гарного самопочуття, молодості та краси! 🌺🌺🌺🌺🌺
Коментарі (0)