Anna GOLD

ТОП 3 Секрет молодості шкіри та моє кохання на все життя❣️ Bubchen

Bubchen-моя найулюбленіша доглядова косметика для обличчя вже багато років. Навіщо посвякденно травити свою шкіру хімічними віковими кремами?🤔🙄 Краще використовувати максимально натуральну косметику, яку можна використовувати малюкам з перших днів. Це дає більше гарантії безпеки засобів особисто для мене, бо маю суху чутливу і схильну до алергій шкіру і багато кремів викликають подразнення, покрасніння, алергію і потім лущення шкіри.

Знайомтесь з моїми ТОП 3 засобами цього виробника:

1. Bubchen Baby Bad -для мене 3в1, ( ніякого підсушування чи стягування шкіри) він же гель для умивання, добре видаляє макіяж, гель для душу та інтим гель😜 ну і авжеж засіб за прямим призначенням для купання немовлят)) можна користуватись усією сім'єю.

Bubchen Milk - для чутливої шкіри, легке, швидко вбирається в шкіру, робить шкіру еластичною і злегку заживляє мікротріщинки подразненої чи обвітреної шкіри, тому може трохи пощіпувати в цих місцях, але потім дає швидкий відновлюючий ефект. Якщо шкіра без пошкоджень,то пощіпувань не буде. Ідеальний літній варіант. (складові час від часу змінюються на інші рослини)

Bubchen Spezial Schutzcreme або Wundschutz Creme Sensitive ( назва і дизайн час від часу змінюється. Зараз з'явився варіант з новими складовими. Я користуюсь ще старим запасом з попередньої партії. Ідеальний для чутливої, шкіри, протиалергійний, загоюючий,заспокоюючий, знімає подразнення, жирний, але добре впитується- ідеальний зимній варіант, хоча я бува і в літку використовую на дуже пересушених ділянках шкіри. Його навіть використовують, як лікарсько-косметичний засіб протягом періоду лікування та відновлення шкіри.

Протестовано особисто, протягом близько 20 років 👍 От вам відповідь на питаня про секрет молодості шкіри. (Це назважаючи на те, що в силу своєї професії маю часто використовувати багато декоративної косметики.))

-Менше хімії -більше природніх засобів.

Бажаю всім гарного самопочуття, молодості та краси! 🌺🌺🌺🌺🌺