Sofiia_Ts

Крем-батер для тіла Joko Blend Peach Body Butter

Крем-батер для тіла Joko Blend Peach Body Butter

Тепла пора уже покинула нас, проте завдяки цьому крему від Joko можна відчути аромат стиглих фруктів в будь-який період часу, який перенесе вас в цю чудову літню атмосферу.

Крім шикарного аромату, батер подарує інтенсивне зволоження та живлення вашої шкіри тіла на весь день 💦.

Крем-батер для тіла Joko Blend Peach Body Butter

Баночка має лаконічний дизайн з зображенням персиків, пакування прозоре, і через нього можна замітити цей ніжний пастельний рожевий колір батеру.

Кришечка розкручується, і всередині є ще захисна.

І тут розкривається соковитий аромат солодких персиків 🤤 В мене аж викликає апетит) Він нагадує про теплі дні серпня.

Текстура як вершкове масло, густа консистенція, але крем легко набирається та ніжно розподіляється по шкірі, не залишає по собі липкості. Батер зазвичай поглинається довше, ніж крем, проте залишає по собі більше живлення і надає більше ефект м'якості.

Засіб можна використовувати щодня, наносити його на суху шкіру після душу чи ванни.

Мені подобається наносити його після використання скрабу, коли шкіра потребує більшого живлення. Тоді після батеру шкіра виглядає рівномірно та привабливо, має природній блиск та сяйво.

Water, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Peach Kernel Oil, Ceto Stearyl Alcohol, Cyclopentasiloxane, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Isopropyl myristate, Argania Spinosa Kernel Oil, Propylene Glycol, Glycerin, Ethylhexyl Olivate, Sodium Acrylates Copolymer, Polyglyceryl-4 Olivate, Glycerol Monostearate, Hydrolyzed Collagen, Phenoxyethanol (and) Ethylhexylglycerin, Parfume, CI 19140.

Крем на основі масла каріте та аргани, і персикової олії, саме вони надають цю густу консистенцію і дарує шкірі живлення та інтенсивне зволоження.

Силікон та емоленти допомагають продукту швидко вбиратися, завдяки чому не утворюється плівка на шкірі.

Крем також містить гідролізований колаген, який сприяє підвищенню пружності та еластичності шкіри.

Крем-батер робить шкіру надзвичайно м'яку та зволожену, а корисні жирні олії підтримають її живлення і при тривалому користуванні надаватиме їй тонус та пружність.

І все це супроводжується справжнім спокусливим фруктовим ароматом смачного персика 🍑