Олена В

Biotrade Melabel Whitening Night Cream

Biotrade Melabel Whitening Night Cream

Років 10 назад після пів літа на морі у мене з'явилася одна пігментна пляма. В досить делікатному місці,між грудьми). Як половина копійки.Чесно,вона мене абсолютно не тривожила і не дратувала. І я на неї не зважала багато років . Але якось ,фотогрфуючись в платті з глибоким декольте, я помітила її. І все. Настрій зіпсований і лише одна думка: як позбутися!

Моніторя пости про пігментацію, побачила цю фірму і цей крем. Відгуки були шикарні. Ціна-не всі гроші світу. Вирішила спробувати. Спочатку не сподобався запах і те,що сушить шкіру. Тому закинула використання.

Цієї зими "відкопала "знову і дала другий шанс!

Що можу сказати: правильно зробила.

Тепер мене запах чомусь не бентежить так як раніше. Але все одно трохи сушить. Так як не використовую його на обличчі, це не турбує мене.

Користуюся 2-3 рази на день. Якщо на обличчя наносити( я так не використовую ) ,то пишуть,що треба 1 раз на день чи навіть не кожний день. І лише точково,на плямки. Бо може бути почервоніння і взагалі різні неочікувані реакції.

В складі є коєва кислота. Саме вона грає головну роль в боротьбі з гіперпігментацією. Крем сам по собі бежевого кольору,досить плотний. Запах,як я раніше казала,досить специфічний. Мені спершу нагадав крем-автозагар.

Результат на сьогодні. Користуюся 3 тижні регулярно. Пігментна пляма стала " порвана" по краях,всередині вибілилася(як порваний бублик). ЇЇ майже не видно. Але вона все ще є,ледь-ледь помітна. Це звичайно перемога!

Є й мінуси:дуже поганий дозатор. Як не нажимаєш,видавлюється тона крему,можна обмазати все тіло такою кількістю((. Як за таку ціну-це жирний мінус. Я просто видавлене залишаю на носику і накриваю кришкою і наступні рази користуюся цими залишками,флакон весь час заляпаний(.

Не зважаючи на труднощі з флаконом і дозатором,я рекомендую спробувати!