І хто тут ким надихався?)
подивимось на дві дуже подібні палетки)
Вчора мала нагоду погортати трошки мейкап, наповнюючи свій кошик і зовсім випадково наткнулась на бренд Paese. Я з ним знайома, він мені цілком подобається, тому вирішила переглянути, що нового з'явилось)
І от зовсім випадково я наткнулась на палеточку від Paese, яка неймовірно мені нагадала ще одну палітру нашого українського бренду)
З одного боку мені стало дуже гордо за те, що польський бренд надихається ідеями українського, але вирішила це питання трошечки дослідити, в силу моїх можливостей)
Як бачимо, загальний вайб тут дуже подбіний.
В Lamel маємо 6 сяйвочок, а в Paese 5
Загальний настрій палетки передають однаковий, тут такий акцент на яскраво рожево-коралових відтінках. А крім того маємо сяючі віджтінки кольору асфальт, зеленуватий в обидвох палетках. Але водночас, в Paese є коричневато-сріблясті відтінки, тоді як Lamel відходить у пильно-рожево-бордову гаму.
В Paese є чорний матовий, тоді як в Lamel сливово-бордовий. У Paese цеглянисто-коричневий матовий, у Lamel аналогічний сяючий.
ЗВісно після гарної компанії Lamel та купи оглядів на цю палітру ще минулого року, я була переконана на всі 100, що Paese надихнувся нашим брендом і створив свою інтерпретацію цієї палітри, але, на жаль, не так все було :(
Огляди на Paese можна знайти ще з 2021 року, а можливо і ще раніше, до того ж і відео-огляди, тому основою для натхнення став саме продукт польського бренду. Але водночас з плюсів хочеться відмітити, що Lamel створив в рази симпатичніший візуал палетки, вона дійсно вписується в цей яскраво-вогняний вайб, трошки позмінювала відітнки і ми отримали те, що отримали.
Я рада, що це повноцінний продукт, який має своє право на існування і не є якимось клоном)
До речі, цікаво, може хто знає, чи існує якась подібна люксова палетка, яку могли взяти як основу для натхнення обидва бренди, незалежно один від одного?
Коментарі (0)