Nata_Po

І хто тут ким надихався?)

І хто тут ким надихався?)

Вчора мала нагоду погортати трошки мейкап, наповнюючи свій кошик і зовсім випадково наткнулась на бренд Paese. Я з ним знайома, він мені цілком подобається, тому вирішила переглянути, що нового з'явилось)

І от зовсім випадково я наткнулась на палеточку від Paese, яка неймовірно мені нагадала ще одну палітру нашого українського бренду)

З одного боку мені стало дуже гордо за те, що польський бренд надихається ідеями українського, але вирішила це питання трошечки дослідити, в силу моїх можливостей)

Як бачимо, загальний вайб тут дуже подбіний.

В Lamel маємо 6 сяйвочок, а в Paese 5

Загальний настрій палетки передають однаковий, тут такий акцент на яскраво рожево-коралових відтінках. А крім того маємо сяючі віджтінки кольору асфальт, зеленуватий в обидвох палетках. Але водночас, в Paese є коричневато-сріблясті відтінки, тоді як Lamel відходить у пильно-рожево-бордову гаму.

В Paese є чорний матовий, тоді як в Lamel сливово-бордовий. У Paese цеглянисто-коричневий матовий, у Lamel аналогічний сяючий.

ЗВісно після гарної компанії Lamel та купи оглядів на цю палітру ще минулого року, я була переконана на всі 100, що Paese надихнувся нашим брендом і створив свою інтерпретацію цієї палітри, але, на жаль, не так все було :(

Огляди на Paese можна знайти ще з 2021 року, а можливо і ще раніше, до того ж і відео-огляди, тому основою для натхнення став саме продукт польського бренду. Але водночас з плюсів хочеться відмітити, що Lamel створив в рази симпатичніший візуал палетки, вона дійсно вписується в цей яскраво-вогняний вайб, трошки позмінювала відітнки і ми отримали те, що отримали.

Я рада, що це повноцінний продукт, який має своє право на існування і не є якимось клоном)

До речі, цікаво, може хто знає, чи існує якась подібна люксова палетка, яку могли взяти як основу для натхнення обидва бренди, незалежно один від одного?

11 вересня, 2024
Nata_Po
11 вересня, 2024