Н овинка від Fenty Beauty. Неймовірний зволожуючий бальзам
Gloss Bomb Stix у відтінку RIRI
Друзі, хочу поділитися справжньою знахідкою від Fenty Beauty — новим зволожуючим бальзамом для губ Gloss Bomb Stix, який уже встиг завоювати моє серце з першого дотику.
Хоча на сайті мейкапа його ще немає, я не могла втриматись, щоб не розповісти про цей маленький шедевр. Бальзам має естетичне пакування у важкому, приємному на дотик пластику, яке відразу справляє враження преміального продукту. Аромат — ніжний та ненав'язливий, ніби створений спеціально для тих, хто любить відчувати невимушену розкіш.
Текстура... це просто окрема історія! На губах він лягає м'яко, ніби олія, але більш щільний, що створює відчуття глибокого зволоження та догляду. Пігментація — ідеальна для бальзаму, не надто насичена, але достатньо, щоб додати легкий глянцевий відтінок і освіжити образ. Головне — зовсім не липкий!
Однак, справжній вау-ефект для мене — це те, наскільки довго триває відчуття зволоження навіть після того, як бальзам вже зник з губ. Саме тому я вирішила спробувати його — мої губи останнім часом пересихали, а старий бальзам закінчився. Якраз вчасно трапилася реклама. Так, я саме та людина, яку краще не спокушати рекламами — одразу мчу за новинками! :)
Мій відтінок — RIRI.
Це далеко не бюджетний варіант, але жодної хвилини не жалкую, що придбала його. Якщо шукаєте засіб, який не просто прикрашає, а й реально доглядає за губами — Gloss Bomb Stix вартий кожної копійки!
Моя найщиріша рекомендація!
Коментарі (0)