Базовий та комфортний дует для волоссячка)
Про серію для живлення та захисту волосся від Honest🖤
Всім привіт✌️
Honest – український бренд, який підкорив моє серце продуктами для тіла. Але чи так само добре вони впоралися з доглядом за волоссям?)
Розповідаю більш детально про свої враження від шампуню та бальзаму для живлення та захисту волосся👇
◼ Пакування
Обидва флакончика мають однакове пакування - це довгастий флакон циліндричної форми, він стійкий та зручно лягає в руку. Виконаний із міцного пластику. Дизайн лаконічний та естетичний, ось тільки згодом трохи підстерлися написи, але це дрібниці.
Кришка диск-топ, дозатор працює добре, економічно виділяє засоби, не "плюється" та не забивається.
Об'єм: 250 мл, як у шампуню, так і у бальзаму. Витрата в міру економічна.
◼ Про шампунь
- Консистенція рідка, гелевая, прозора. На дотик без липкості, жирності та олійності. При контакті із водою дає помірну, ніжну пінку.
- Аромат не надто насичений, свіже-цитрусовий, наче морський бриз з ноткою лимона. Аромат дійсно унісекс, на волоссі відчувається протягом 1-2 годин, але дуже ніжно.
Трохи про склад:
Загалом, склад цього шампуню виглядає досить приємно, звичайно якщо ви не є супротивником SLS, бо він грає основну роль в цьому складі). В мене нема заморочок щодо сульфатів, тому мені норм).
Крім цього, шампунь містить натуральні олії (кокосова, оливкова, ши) та рослинні екстракти, які забеспечують живлення та додатковий догляд за волоссям.
◼ Про використання та ефект від шампуню
- Шампунь дає гарну, пишну та ніжну пінку.
- Добре промиває волосся вже с першого разу.
- Добре вимивається, не залишає на волоссі відчуття плівки, олійності та жирності.
- Очищає глибоко, до скрипу.
- Не спровокував сухості та лупи.