Гала 💟 Ольга

Парфуми Bibliotheque de Parfum Summer Stories

Парфуми Bibliotheque de Parfum  Summer Stories
Парфуми Bibliotheque de Parfum  Summer Stories
Парфуми Bibliotheque de Parfum  Summer Stories
Парфуми Bibliotheque de Parfum  Summer Stories

Без зайвих слів, мої улюблені парфуми це Rhus Midoria

https://club.makeup.com.ua/post/33226/ жіночий сет

https://club.makeup.com.ua/post/40588/ чоловічий

Коли в тебе є образ аромату, ти шукаєш подібний бо виробник прибрав маленький формат парфуму, а велики банки то не про мене. Шукаєш, але тряпляється якесь непорозуміння.

Bibliotheque de Parfum - це бренд мого рідного міста Харкова. Я чула живий гарний відгук про них. Дівчина дуже задоволена їх використанням. Я вирішила спробувати. Це прекрасно, що є пробники бо аромат дуже індивідуальна штука.

Я шукала з лотосом , але не знайшла. Вирішила зупинитись на Summer Stories.

Прийшла гарна картонна туба з 6ма ароматами. Два з них повторились. Думаю це для того, щоб вони не шуміли в тубі. Пробники пластикові, обмотані папірцем з назвою, нотами та підписом автора (дуже цікаво, але на англійській мові). Аромати стікі, можливо для мене це не в кращу сторону вийшло.

Описувати аромати я не стану, не буду наводити їх ноти. Дякую мейкап має ці наборчики і ви можете ознайомитись. Не буду бо аромати мені не зайшли. Мені вони огидні в прямому сенсі слова. Я не поціновувач будь яких парфумів, я дуже вибаглива в плані натуральності. Штучний аромат я просто не переношу і починаю чхати. А в цей раз мене ще й нудило.

Я не занал, що таке Амбра. Вона в кінцевих нотах у трьох ароматах. Почала гуглити і після цього мене фізично нудить від всього сету. Якщо до цього я ще могла понюхати Lost in Bali бо в кінці він пахне кокосом, то тепер ні. Якщо ви не знали що таке амбра, ви чутлива людина і вона вам подобається, то не гугіть. Я просто відставила ці баночки подалі і згадаю за ніх можливо пізніше. А скоріш за все вони перекочують в іншу косметичку.

Я не хочу сказати, що парфуми погані, тому що спілкувалась в дівчиною яка їх обожнює, просто саме мені вони не сподобались.