Гала 💟 Ольга

Гель-скраб для очищення шкіри обличчя pure touch AMELIE

Гель-скраб для очищення шкіри обличчя pure touch AMELIE

В мене хоч в комбі шкіра, але вона чутлива. Агресивні засоби можуть пересушити, що більше призведе до виділення себуму. Тобі вмивачка це дуже відповідальний вибір для мене. Вона має М'ЯКО очищувати, бо вологу затримати набагато важче.

Ще момент, що у вологому кліраті моя шкіра менше відчуває стягнення після вмивання. Це плюс, але мінус бо я можу не помітити пересушування.

Гель скраб від AMELIE має синій колір, але при контакті з водою гель стає білим. Добре змивається. Не стягує і не пересушує шкіру.

🌼Сині гранули воску соняшника – забезпечують ніжний пілінг, м’яко відлущуючи ороговілі клітини.

Склад: вода, гідролат базиліку, Plantapon SF, Plantapon PSC, Кокамідопропілбетаїн, Lamesoft PO 65, ПЕГ- 40 гідрогенізована касторова олія, емолент Caprylic, Морська сіль, зволожуючий фактор Na PCA, інулін, бетаїн, загущувач ксантанова камідь, гранули воску соняшника, консервант Cosgard, Екстракт ромашки, ефірна олія лимону, ефірна олія дерева Хо, ефірна олія лемонграсу.🌼

Пробник я отримала після літа, коли спека спала. Такі засоби я активно використовую в гарячу пору року, коли в душ треба по три рази в день. Саме влітку маю проблему активних висипаль на лобі. Не дуже мені до вподоби скраби з гранулами, я б такий засіб використовувала як додатковий, а не основний.

Проте враження приємні, дуже цікавить молочко для вмивання якраз на прохолодну пору року.