Sofiia_Ts

Крем зволожувальний з біфідобактеріями Manyo Bifida Biome Aqua Barrier Cream

Крем зволожувальний з біфідобактеріями Manyo Bifida Biome Aqua Barrier Cream

Даний крем був у моєму вішлісті 2 роки, і нарешті я його вихопила! Я вже користуюсь ним тиждень і він справді вартує кожною копійки!

Сам крем є інноваційним, оскільки базується на основі ферментованих біфідобактеріях, які допомагають зменшити розмноження шкідливих мікроорганізмів на поверхні шкіри, потенційно покращуючи загальні, часто неприємні проблеми зі шкірою і ущільнювати захисний бар'єр шкіри.

В мене акне немає, але часто виникають поодинокі запалення. І плюс є зона на щоці, на якій час від часу є запалення, особливо перед критичними або вела не дуже здоровий спосіб життя.

Але при цьому у мене чутлива шкіра, яка часто реагує на різні маленькі подразники, тому треба і утримувати бар'єр при цьому.

Тому цей крем ідеально мені підійшов із заявленими цілями.

Також нещодавно попалось відео, де вийшло нове дослідження про те, що ферментовані пробіотики можуть впливати на шкіру, так як продукти із 2,5% бензоїл пероксидом. Тобто зменшення бактерій на шкірі суттєво зменшується. Тому буду спостерігати.

Крем зволожувальний з біфідобактеріями Manyo Bifida Biome Aqua Barrier Cream

Упаковка має мінімалістичний дизайн, на коробці зображений як виглядає крем, і на ньому вказана інформація про склад та продукт. Знаючи цей бренд, вони роблять прості дизайни та флакони, але справді вкладають багато сил в формули та склади продуктів.

Крем у вигляді тубусу, має хороший об'єм 80 ml (хоч не так обідно як з Needly і його 48 ml 😄). Має витянутий носик, яким зручно розподіляти крем.

Крем має легку тілесного кольору текстуру, схоже на крем-гель, але все таки схиляюсь до кремової консистенції, і навіть відчувається поживною. І, що ідеально для чутливої шкіри, без аромату.

Із інших джерел, дізналась, що крем містить ліпосомні капсули, які мають схожість зі структурою клітинних мембран, за рахунок чого всі активні компоненти, укладені всередині капсул швидко проникають максимально глибоко в епідерміс і ефективніше засвоюються шкірою.

Це і справді так, шкіра буквально з'їдає крем із задоволенням, залишає по собі бархатистий на природний фініш. При цьому відчувається, як шкіра стара більш м'яка та еластична.

За тиждень нових запалень не утворилось, навіть під час критичних днів. Шкіра стала виглядати більш свіжо та рівномірно, навіть не хочеться наносити косметику.

Bifida Ferment Lysate, Centella Asiatica Leaf Water, Aqua, Propanediol, Glycerin, Butylene Glycol, Niacinamide, Isononyl Isononanoate, 1,2-Hexanediol, Hydrogenated Polydecene, Pentylene Glycol, Dimethicone, Cutibacterium Granulosum Ferment Extract Filtrate (10,000ppm), Bifida Ferment Filtrate, Lactobacillus/Pumpkin Fruit Ferment Filtrate, Lactobacillus Ferment Lysate, Lactococcus Ferment Lysate, Saccharomyces Ferment Filtrate, Glycyrrhiza Uralensis (Licorice) Root Extract, Lactobacillus Ferment, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water, Vincetoxicum Atratum Extract, Anastatica Hierochuntica Extract (Resurrection Plant), Chrysanthemum Zawadskii Extract, Artemisia Capillaris Extract, Cyperus Rotundus Root Extract, Leonurus Sibiricus Flower/Leaf/Stem Extract, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hyaluronic Acid, Evening Primrose Extract, Pinus Palustris Leaf Extract, Pueraria Lobata Root Extract, Ulmus Davidiana Root Extract, Panthenol, Borago Officinalis Extract, Centaurea Cyanus Flower Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower/Leaf Extract, Hyacinthus Orientalis (Hyacinth) Extract, Lavender Flower Water, Salvia Sclarea (Clary) Extract, Ceramide NP, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Squalane, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Fructooligosaccharides, Fructose, Tromethamine, Asiaticoside, Asiatic Acid, Madecassic Acid, Chlorella Vulgaris Extract, Pentaerythrityl Tetraethylhexanoate, Paeonia Albiflora Flower Extract, Gossypium Herbaceum (Cotton) Seed Extract, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Polydecene, Glucose, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Acrylate/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Extract, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Agar, Guar Gum, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Dimethyl Sulfone, Betaine Salicylate, Hydrogenated Lecithin, Benzyl Glycol, Dextrin, Sodium Phytate, Adenosine, Tocopherol

Так, тут є багато про що поговорити! 😄

Як бачите, тут стільки інградієнтів, і кожен з них абсолютно безпечний, тому виділю основні.

Велика кількість біфідобактерій використовуються для зміцнення захисного бар'єру шкіри, вони допомагають відновити шкіру, зменшити чутливість та підвищити її стійкість до зовнішніх стресових факторів.

Екстракт центели та його похідні заспокоюють шкіру, прискорюють процеси регенерації та зменшують почервоніння.

Гліцерин та похідні гіалуронової кислоти забезпечують утримання вологи в шкірі.

Ніацинамід освітлює шкіру, зменшує пігментацію, контролює вироблення себуму, покращує текстуру шкіри та зменшує почервоніння.

Є один силікон для додаткового захисту шкіри.

Є ще дуже багато рослинних екстрактів, які мають заспокійливі та протизапальні властивості.

Склад тут має збалансовану формулу з багатьох активних інгредієнтів, які працюють разом для забезпечення глибокого зволоження, зміцнення захисного бар'єру шкіри та покращення її загального стану.

Цей крем просто знахідка для чутливої та подразненої шкіри, якій потрібно відновити захисний бар'єр і ущільнити його. Його рекомендують для сухої та чутливої, але я б включила сюди ще комбіновану, бо текстура легка та невагома.

Мені цей крем сподобався більше, ніж Needly і тепер це мій новий любимчик серед корейських фаворитів 🫶.