Alina_Demchenko

В пару до гелю 20 в 1 : Barbers Facial Cleanser Gel для чоловіків

Чоловічий догляд, деяйкий час був ледь не табу темою, бо наші прекрасні чоловіки трошечки соромилися казати про свої потреби і робили вигляд, що дігтяне мило - це все що їм потрібно. Не всі авжеж, але знаю деяких таких скромняжок. Тож мені особливо приємно бачити на Українському ринку цілий бренд присвячений догляду для чоловіків.

Вже неоднарозово покупала гель для душу цієї фірми і ось вирішила що треба спробувати дещо більш цікаве, а саме засіб для вмивання.

Наразі мій чоловік користуються пінкою від Joko, бо йому дуже подобається щіточка на кінці, але він жаліється що все ж таки сушить. Тому я звернула увагу на Barbers Facial Cleanser Gel після відгуку Anna_feerie яка чорному по білому написала важливу для мене інформацію.

Дизайн продукції строгий та витриманий. Він виглядає стильно і по чоловічому. Це вам не рожевий тюбик від Нівеа. Можу точно сказати - чоловіча поличка вже починає виглядати естетичніше моєї.

Текстура у засобу рідка, прозорого кольору. Аромат гелю доволі легкий, цитрусовий, трошечки приправлений зеленими нотками. Він приємний, не яскравий і звучить дорого ( може бренд і лосьйон чоловічий для тіла зробить з таким ароматом, бо мені ну дуже подобається). Продукт дуже гарно вспінюється і завдяки цьому доволі економічний.

Піна легка, ніжна і гарно розподіляється по обличчю. Після вмивання шкіра дихає, але нема відчуття сухості і стягнутості. Що до висипань, то вона не дратує шкіру, не збільшує запалення, а трошечки їх заспокоює. Для чутливої шкіри мого чоловіка - це те що потрібно. Мені подобається те що після застосування шкіра очищена і зволожена, бо "я при пацанах не буду кремом обличчя мазати" ( він так не казав, але 100%подумав). Я тестувала на своїй шкірі і можу сказати що всі мої ділянки шкіри обличчя - були задоволені. Суху - не пересушило, жирну - очистило, а нормальній так взагалі норм . Тож чекаю коли чоловік приїде у відпустку і вручу йому його гель для вмивання. Головне не казати йому що в асортименті є і пінка - надто сильно йому сподобалась така форма засбів )