Друга баночка прекрасних вершків, але в чому їх різниця?
Крем-вершки для тіла з трояндою 🌹 від Yuka
Нещодавно я розповідала вам про крем-вершки з кокосом від Yuka
https://club.makeup.com.ua/post/50205/
Вони мені дуже сподобалися, тож я маю ще одну баночку їх чарівного крему, тільки вже з трояндою 😍 І у них є помітна відмінність, про яку я сьогодні вам розповім ⬇️
Пакування та склад ⬇️
Пакування, дуже красиве і повністю екологічне, так як для нього використовував крафт (крафтова бумага), скло (сама баночка) і металева кришка. Дану баночку, після використання крему можна буде використовувати повторно, або здати на переробку.
На баночці є наліпка з інформацією про склад, опис крему і інформацією про виробника.
У складі містить:
трояндову воду - заспокоює шкіру та прискорює регенерацію.
олію ши - живить, зволожує, пом'якшує, заспокоює шкіру, захищає від негативного впливу сонячних променів, сприяє відновленню шкіри, знімає запалення та регенерує.
мигдалеву олію - живить, пом'якшує та заспокоює шкіру.
олію какао - загоює, тонізує, відновлює та пом'якшує шкіру.
фруктозу - підвищує пружність та еластичність шкіри.
трояндову олію - покращує кровообіг, підтримує еластичность шкіри, розгладжує та пом'якшує шкіру.
пантенол - зволожує, заспокоює та розгладжує.
сечовину - зволожує, відновлює та захищає шкіру.
ніацинамід - зменшує запалення, стимулює синтез колагену та вироблення керамідів, пом'якшує та розгладжує.
інозитол - покращує зовнішній вигляд шкіри, зменшує сухість, відновлює еластичність.
Одна з відмінностей кремів, це їх складові. У кокосового і трояндового є тільки кілька однакових компоненти, більша ж частина це зовсім інші компоненти. Це відчувається як в ароматі, так і в текстурі і дії.
Аромат, колір та текстура:
Аромат дуже ніжний, дуже жіночний. В ньому я відчуваю вершкові ноти в поєднанні з трояндовим варенням з легкою кислинкою.
Аромат дуже смачний, більш свіжий (аніж кокосовий) та ненав'язливий. Радує те, що на шкірі він залишається ще декілька годин після використання 🥰
Колір білий.
Текстура того самого вершкового крему, але вже немає хрускіту тих бульбашок при наборі крему. Текстура приємна і трохи легша, аніж у кокосового крему. Це в принципі і не дивно, адже у цьому кремі меньше олійок у складі і цей крем більш направлений на заспокоєння шкіри і регенерацію.
І користуючись ним певний час, можу сказати, що він добре підійде проблемній шкірі тіла (якщо у вас до прикладу є точкові висипання на плечах, ногах, спині).
У використанні та ефект після ⬇️
Крем легко розподіляється по шкірі без зайвих зусиль. Я наношу його на тіло одразу після душу.
Як я вже сказала вище, він за текстурою трохи легший, аніж кокосовий крем і поглинається трошки швидше за 5-10 хвилин. Не лишаючи на шкірі відчуття жирної плівки.
Він прекрасно зволожує шкіру та пом'якшує грубі ділянки. Він помітно підвищує пружність та еластичність шкіри. Також гарно заспокоює шкіру і завдяки ніацинаміду, трояндовій воді і олії зменшує точкові запалення та почервоніння. Шкіра після нього така гладенька і приємна на дотик 🥰
Зволоження відчувається на протязі 10-12 годин і мене особисто це повністю задовільняє (я використовую його двічі на день, зранку та ввечері після душу). Завдяки натуральному складу, крем підходить для щоденного використання. І також хочу відмітити, що крем підійде для використання на дитячий шкірі.
У підсумку можу сказати, що це ще один крем у мою скарбничку зволожуючих засобів для тіла (особливо після гоління і для якісного зволоження, без обтяження 🫰🏻)
Дуже раджу ❤️
Коментарі (0)