ksnklb

Зволоження за 15 хвилин

Зволоження за 15 хвилин

А ви вже бачили нову лінійку догляду, яка з'явилась у Joko Blend? Ця маска потрапила до мене саме вчасно, у той момент, коли моя шкіра так і прагнула зволоження. Не буду тягнути і скажу, то вона його отримала і це можна побачити на фото нижче)
Вихідні дані були сумні: сухіша, ніж зазвичай шкіра, подекуди лущення, прищики, видимі пори.
У результаті застосування цієї маски я отримала: відчутно зволожену та свіжу шкіру, рівний тон, маска навіть трішки підтягнула прищики до верху та прибрала лущення.
Цим ефектом на шкірі я дуже задоволена, адже думала, що такий стан потрібно виправляти тканинними масками, та з цією маскою було куди простіше: її варто просто рівним шаром нанести на очищену шкіру обличчя та змити за 10-15 хвилин, а за цей час можна спокійно прийняти душ.
Маска за відчуттями нагадує желе, легко розприділяється по обличчю, вона прозора з блакитним відтінком, запах має косметично-кремовий, трішки свіжий, загалом приємний. На обличчі вона лежить вологим желейним шаром, трішки липким, за відчуттями вона освіжає.
Змивається ця маска великою кількістю води, сходить шарами.
Після вмивання обличчя вже відчутно свіже та світліше, відчуття стягнення немає, та після цієї маски краще нанести наступні етапи догляду для закріплення ефекту.
У складі є гідролізована касторова олія, гіалуронат натрію, алантоїн, фосфоліпіди, сфінголіпіди, натрієва сіль, натрію лактат, аргінін, амінокислоти.
Тюбик з цією маскою досить зручний, всередині запаяний фольгою, блакитного кольору, об'єм 75ml.

Зволоження за 15 хвилин
Зволоження за 15 хвилин
Зволоження за 15 хвилин
Зволоження за 15 хвилин
Зволоження за 15 хвилин