My LOVE! Wella Oil Reflections розгладжуюча олійка для блиску та шовковистості волосся
Якось я вже ділилася в Looks топом моїх олійок для волосся! Сьогодні розповідаю детальніше про одну з них! Яку повторюю 3 раз😍
Wella Professionals Oil Reflections Luminous Smoothing Oil – розгладжуюча олія для блиску волосся.
Саме цю олійку я періодично повторю, а точніше купую вже втретє! Цю я замовляла на Make Up в грудні! Доречі дійсно була найвигідніша ціна.
Олійка від Wella має досить легку текстуру (хоча є ще дійсно версія цієї light, але я використовую саме золоту), і не обтяжує волосину!
Моє волосся після використання гладеньке, еластичне та сяюче. Я наношу на кінчики та по всій довжині від середини. Аромат солодкуватий, більш східний, але дуже приємний. Так пахне уся лінійка Wella Oil Reflections (я теж користувалася, поділюсь враженнями згодом).
Склад:
- олія макадамії – живить волосся
- олія авокадо – покращує структуру
- екстракт білого чаю – поглинає вільні радикали.
Як наносити:
Достатньо 2-3 натиски на довге волосся! Олійку для Wella Oil Reflections можна наносити як на сухе, так і на вологе волосся: я використовую 2 натиски на вологе і 1 натиск вже на завершення укладання на сухе.
Важливо! Чому зазвичай використовую також на вологе волосся: бо почула один лайфхак від стиліста: що зараз усі такі засоби краще використовувати саме на вологе волосся (не мокре, а вологе!), тоді під дією терморегуляції, вона починає діяти і розгладжує волосину! І це дійсно так! Тому також зазвичай я волосся висушую феном, тоді волосся ще рівніше і більш блискуче.
Коментарі (0)