Anna_feerie

Перевтілення за 28 гривень

Перевтілення за 28 гривень
Перевтілення за 28 гривень

Коли мені дуже хочеться новий колір помади, але не хочеться витрачатися - я беру олівець для губ🙃. Цього разу закортіло якийсь винний, чи то фуксійний відтінок, але не бордо)). І от - український виробник вкотре виручив, адже олівчик 04 soft sangria задовольнив всі мої виноградно-алкогольні хотілки🍷. Це справді доволі цікавий колір, при різному освітленні він виглядає від яскраво рожевого до насиченого винного, що дуже ефектно виглядає в макіяжі (якраз те, що треба на осінь).

Перевтілення за 28 гривень

Я чесно дивуюсь, як бренд зумів за таку ціну створити настільки класний продукт: по-перше, це автоматичний олівець, який не треба точити, достатньо прокрутити нижню частину, щоб отримати необхідну довжину.

По-друге, консистенція дуже м'яка та приємна на губах, не сушить, не гірчить та не скочується в білу смужку.

Про колір я вже багато сказала, але там є й інші: як нюдової направленості, так і більш акцентні, тож можна купити одразу декілька, під різні образи або настрій.

Стійкість як на мене доволі прийнятна - 3-4 години, якщо не їсти (але я зазвичай віддаю перевагу демакіяжу перед прийомом їжі, адже косметика не призначена для потрапляння в ШКТ)).

Рекомендую спробувати хоча б один диво-олівчик від Colour intense (але будьте обережні, це затягує🤩).