Євгенія 👩

Ідеальний на осінь)

Ідеальний на осінь)
Ідеальний на осінь)
Ідеальний на осінь)

Всім привіт✌️

Цей крем від українського бренду Honest став моїм улюбленцем після того, як я отримала його в подарунок. Настільки сподобався, що згодом придбала ще кілька баночок для себе і подруг. Як на мене, то це найкраще свідчення його якості🖤

Розповідаю більш детально, чому саме цей крем став моїм улюбленцем, особливо восени👇

Дизайн флакону лаконічний, сучасний та дуже стильовий. Він дуже гармонійно виглядає у ванній кімнаті поруч з милом для рук від Honest, про яке розповідала тут: https://club.makeup.com.ua/post/49704/

Флакон має циліндричну форму, що забезпечує зручність використання та стабільність на будь-якій поверхні.

Він виконаний із щільного пластику, на ньому не видно відбитки пальців та білий наліт від води.

Дозатор-помпа, м'яко натискається, економічно дозує крем, не забивається, але при сильному натиску може трохи "плюватися".

Об'єм: 500 мл, витрата дуже економічна.

Цей крем має досить простий, але ефективний склад. Він поєднує в собі зволожуючі, живильні та захисні компоненти. Завдяки високому вмісту олій, крем підійде для сухої та нормальної шкіри:

  • Це олії какао, виноградних кісточок, абрикосових кісточок, волоського горіха та льону.

Однак, через наявність мінеральної олії, крем може не підійти для жирної та проблемної шкіри, особливо влітку.

* Тут хочу зазначити, що в мене суха, але проблемна шкіра тіла (висипи частенько трапляються на плечах, стегнах та спині). Проте, цей крем не спровокував нових висипів, ні в літку, ні восени. Моїй шкірі підійшов)

  • Консистенція кремова, легка та пластична. На дотик трохи жирненька, але не липка та не олійна.
  • Аромат "Vetiver", але він дуже відрізняється від аромату мила з цієї колекції. Крем має більш виражений та яскравий запах. Він солодко-пряний, зігріваючий та трохи терпкий. Я в ньому відчуваю аромат глінтвейну, де є трохи спеції, фруктів та вина). Як на мене, то аромат може бути заважким для літа, а от для осіні-зими підходить ідеально, тим паче, що активно тримається на шкірі близько 2-х годин). Аромат мене дійсно підкорив, хоча при першому міні-затесті я чогось його зовсім не відчувала).

З 1 вересня я щоденно використовую цей крем для всього тіла)

Він приємно ковзає по шкірі, рівномірно розподіляється, не створює ефекту плівки та не залишає неприємної жирності/олійності.

Вбирається протягом 2-3 хвилин, повністю, не залишається навіть натяку на жирний блиск, тому крем не буде забруднювати ні одяг, ні постільну білизну.

Крем абсолютно комфортний та невагомий.

Моя шкіра: суха, інколи навіть із лущеннями. Руки екстра-сухарі.

  • Крем дає гарне, базове зволоження. Мені чудово підходить для тіла, а от рукам зволоження не вистачає, але в мене дуже суха, навіть груба шкіра рук.
  • Добре пом'якшує, шкіра стає більш гладкою та дуже приємною на дотик.
  • Крем дарує дуже приємний, теплий аромат.
  • Абсолютно невагомий та комфортний.

Я дуже рада, що makeup club відкрив для мене український бренд Honest. Кожен їх продукт став приємним відкриттям). Однозначно буду повторювати знову і знову👌

Дякую за увагу💕