Darina🦉

Теплий аромат осені

Теплий аромат осені

Привіт, якщо я була впевнена, що "зелена" пара по аромату мій фаворит, я була не права, мої фаворити всі, залежно від настрою та погоди!

Сьогодні про - Парфумований гель для душу Joko Blend Vanilla Blossom

Пакування, як і в лосьйона радує око. Це прямокутний флакон, приємного тепло рожевого, кольору. Кришка фліп-топ, міцно закривається. Об'єм 250 мл.

Текстура - середньої густоти гель, прозорий. Дуже легко і швидко утворює пишну піну.

Аромат - дуже легко сплутати з парфумом, завдяки шлейфу, який він залишає.

Цей аромат асоціюється з теплою золотою осінню. Це ніжні пудрові, солодкі квіти з нотками ванілі. Дуже теплий, пряний , затішний та спокійний аромат. Який дуже довго залишається на шкірі!

Тепла ковдра, улюблена чашка з кавою, м'які капці і Vanilla Blossom......гель для душу та парфумований лосьйон зробить вечір більш приємним та теплим.

Збагачений активними компонентами: алантоїном, пантенолом і олією кокоса, гель сприяє відновленню та пом'якшенню епідермісу, усуває сухість і лущення.

Повний склад:

Aqua (Water), Sodium Cocoyl Isethionate, Coco-Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Sorbitol, Sodium Olivoyl Glutamate, Disodium Cocoyl Glutamate, Parfum (Fragrance), Sodium Benzoate, Glyceryl Oleate, Potassium Sorbate, Allantoin, Panthenol, Coconut Oil Glycereth-8 Esters, PEG/PPG-120/10 Trimethylolpropane Trioleate, Laureth-2, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Sodium Chloride, Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes, Hexamethylindenopyran, Vanillin.

Всі аромати варти уваги, і впевнена кожна знайде свій, а може і не один + гарне очіщення та зволоження шкіри 💞

Теплий аромат осені
Теплий аромат осені