Pilirina 💛💙

TINK: любителям спати у подушку присвячується…

TINK: любителям спати у подушку присвячується…
TINK: любителям спати у подушку присвячується…
TINK: любителям спати у подушку присвячується…

Скажу відверто, від крему вартістю 170 грн я не очікувала нічого. Тим паче, у мене шкіра вже починає вʼянути, схильна до почервоніння та алергічних реакцій, але Revitalizing Glycolic Acid & Blueberry Cream мене дуже приємно здивував.

TINK: любителям спати у подушку присвячується…

Цей крем розроблений для регенерації та відновлення шкіри нічний час, коли організм працює на відновлення, прискорюючи міжклітинні процеси. Гліколева кислота у складі допомагає підвищити пружність, залишає шкіру зволоженою, тонізує та сприяє її оновленню. Екстракт чорниці живить епідерміс і насичує його вітамінами, допомагає зміцненню судин і вирівнює тон шкіри, робить капілярну сіточку менш помітною. Крем дарує відчуття свіжості та легкості і зовсім не обтяжує шкіру.

Revitalizing Glycolic Acid & Blueberry Cream від бренду Tink - крем із кислотами та натуральними ягідними екстрактами. Це поєднання забезпечить зміцнення шкіри, якісне зволоження та оновлення клітин. Зрозуміло, що за тиждень він чула не зробить, але вже через два тижні я побачила, що шкіра стала світлішою і вранці простягаюсь не помʼятою, як завжди, бо люблю спати обличчям у подушку 🤷‍♀️ Продовжую ним користуватися, бо він має комфортну, надлегку текстуру, яка миттєво всочується у шкіру не лишаючи липкості чи плівки на обличчі. Не скочується. Не конфліктує з різними сироватками. Не викликав навіть натяку на алергію, хоча у складі присутній спирт, очевидно його відсоток мінімальний. Мою комбіновану шкіру він класно зволожує. Чесно кажучи, не знаю як його сприйме суха, але на моїй віковій працює відмінно у парі з вмивачкою та тоніком від Tink.

Дуже здивована співвідношенням ціни-якості цього бренду, він мав би коштувати більше. Рекомендую цей крем розглянути дівчаткам зі старіючою шкірою. Revitalizing Glycolic Acid & Blueberry Cream хоч і бюджетний, але працює 10/10 🤘