Nata_Po

Цікава ягідно-цукрово-ватна Aquolina

Цікава ягідно-цукрово-ватна Aquolina

На початку зацікавлення парфумерією, одним з перших напрямків, який мене зацікавив - це гурманіка. Я хотіла пахнути смачненько, солоденько, натуралістично, омномном)

Звісно мій бюджет не дозволяв собі пробувати нішу за всі гроші світу, тому я шукала щось круте в бюджеті. І, звісно, всі, хто лише міг одразу згадував про класичний Pink Sugar, як натуралістичний аромат цукрової вати, паленого цукру, лакриці. Але...знаєте, якось не то. Не зайшов він мені. Був хоч і приємним, але чи то палений цукор, чи мускус мене піддушували і відводили від цього життєрадісного та прекрасного аромату. Але, сьогодні мова піде про ягідний фланкер Berry Blast)

Одразу після нанесення відчувається ягідний бум, це якась суміш ожини, смородини, вишні, але варто розуміти, що це скоріше аромат, як в цукерочках чи чупа-чупсах з цим смаком.

А з часом, наче ці цукерочки, в яких присутня певна кислинка ягідна, падають з неба у цукрову вату, можливо навіть голубенького кольору. Звісно, цей аромат солоденький, смачненький і викликає слинотечу, але він порівняно з оригінальною версією на мій суб'єктивний смак цікавіший. Він не такий термоядерний, у ньому все ж є ця ягідна фруктовість, нота паленого цукру зведена до мінімуму, тому він буквально класний.

Звісно, він не дуже сприймається, як щось дороге-багате, неймовірне. Це легкий, наївний, солодкий аромат вихідного дня, щастя, повітряності, легкості, з якою може йти дівчина у легкому платті, яке розвивається від пориву вітру, летять мильні бульбашки, які випускають діти навколо. З чимось таким в мене є асоціації.

Пам'ятаю, що колись раніше дуже хотіла спробувати цей аромат, бо тут наче також заявлена вишенька, але хто шукає вишню, може проходити повз - це скоріше ожинова історія про карамельки)

Моє візуальне відчуття аромату приблизно таке)

У піраміді заявлено достатньо багато нот, але, як я вже казала для мене домінують цукрова вата, ожина, яка на старті трошки підкислена цитрусами і ймовірно карамельна ваніль, у яку потім перетікає цукрова вата, але без якоїсь вагомої зміни ольфакторних відчуттів)

Враховуючи те, що я вже трошки відійшла від такого сегменту парфумерії, і хочеться шукати щось більш цйікаве, незвичне, не так популярне чи доступне, цей аромат мені щиро додав щастя, тому, насправді я з великою ймовірністю собі його і офлаконю, бо це дуже доступно, дуже радісно, дуже мило. Це не душить)

Це не якась термоядерна нота, як в La vie est belle, який в принципі також про палений цукор, але його я не можу витримати і 5 хв. А тут, хоч і хімозненько, але дуже і дуже мило)

Тому рекомендую до затесту)

До речі, як на мене це аромат без віку, але аромат про відчуття. Я не бачу його на похмурій маленькій дівчинці, як і не бачу на бізнес-леді, яка біжить вирішувати долю світу. Це про вихідний день, чіл, слоу лівінг та безтурботність. І було би класно, якби в кожної з нас таких днів чи чисто відчуття себе було побільше)

П.С. як на мене ця ідея з Wonder Bundle класна, бо можна потестувати багато цікавенького за цілком доступні гроші)

Тому рекомендую, це було моє вперше)